2023 Seçiminin Önemi

2023 Seçiminin Önemi
Yayınlama: 29.01.2023
A+
A-

20 yıllık iktidara bu millet evet mi hayır mı?
Altılı Masa ya da dışarıdaki muhalefet partileri millete umut olabilecek mi?

Türkiye yüzüncü yılda en kritik seçiminin en büyük paydası Z kuşağı ya da TEKNOFEST kuşağı olarak adlandırılan gençleri yaklaşık 5 milyon gençlerin oy kullanılacağı seçim de acaba partiler de genç vekil listelerin de % kaç oranını göreceğiz.

Trabzonlu olmam sebebiyle iktidar ve muhalefet vekil sıralamaların da acaba tabanın mı sesi dinlenecek ya da genel merkezlere yakın olan veya Genel Başkanlar ile arası iyi olan mı olacak?

Trabzon da iktidar da uzun dönem, muhalefet de kurucu il gençlik kolları başkanlığı yapan her kesimden sevilen, sayılan, oy alabilecek genç isimler var mı?

Kanaatimce var…

O isim iş adamı, genç siyasetçi 10 yıldır Trabzon da aktif görevlerde bulunmuş. Her görevlerde başarılı olmuş Sinan YILDIRIM’DIR.

Acaba Sinan YILDIRIM gelen yoğun talepler karşısın da sessiz mi kalacak ya da güzel bir teklif karşılığın da hizmet sağlamaya siyaset arenasın da genç renkli sima olmaya devam kararı mı alacak?

Bekleyip göreceğiz…

Kendisine yakın isimlerle görüşme yaptım ama sır vermediler. Başkanın hareketine göre her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz.
O ki Sinan YILDIRIM Trabzon da iktidar ya da Muhalefet listelerinden aday olma durumun da gireceği ittifakta ciddi anlam da dengeleri değiştirecek özelikle genç seçmen üzerinde etkili olacağını tespit etmiş bulunmaktayız.

Süreci yakından takip ediyorum.
Genç Vekil olma durumun da Trabzon da ve başkent de Trabzon’u en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.
Not: Trabzon da başka gençler böyle çalışmalar yapsaydı gözümüze batar ve onları da kaleme alıp yazardım.

Dipnot: Trabzon da Muhalefet iyi bir liste yaparsa İktidar üç , Muhalefet de üç vekil çıkarabilir. Eğer muhalefet kötü bir liste çıkarırsa o zaman İktidar şu an olduğu gibi dört vekil çıkarırken , muhalefet iki de kalır.
Altılı Masa dışında herhangi bir ittifak kalırsa olursa acaba Trabzon da bir vekil alabilir mi?
Cumhur İttifakı İki , Altılı Masa üç , Blog İttifakı bir şeklinde gerçekleşebilir mi?

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.