Kocaeli İl Kadın Politikaları yeni yıla iddialı başladı

Kocaeli İl Kadın Politikaları yeni yıla iddialı başladı
Yayınlama: 04.01.2023
A+
A-

İyi Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met dün İl binasında yapmış olduğu toplantıyla 2023 Faaliyet ve Proje planını açıkladı

Geçtiğimiz ay İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’da gerçekleştirdiği “Büyük Kadın Buluşması” programına memleketi Kocaeli’ den 16 araç ve yaklaşık olarak 750 kadınla katılım sağlayarak takdir toplayan Kocaeli İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Met, dün akşam İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı için hazırlamış olduğu Faaliyet ve Proje planını açıkladı.

Göreve gelmesinin üzerinden çok az bir zaman geçmesine rağmen Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen iki önemli programda göstermiş olduğu başarılarla dikkatleri üzerine çeken Yasemin Met yeni yıla iddialı başladı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE İL BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel video konferans ile katıldığı toplantıda Yasemin Met başta olmak üzere tüm kadın politikaları ekiplerini yapmış oldukları çalışmalar için tebrik ederek kendilerine başarı dileklerinde bulundu. Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yurtdışında olması sebebiyle video konferans üzerinden katılarak tebrik ve başarı dileklerinde bulunduğu toplantıya tüm İlçe Başkanları, İlçe Kadın Politikaları Başkanları ekipleriyle birlikte katılım sağladı.

İl Kadın Politikaları tarafından hazırlanan “Cumhuriyet Tarihinin Kahraman Türk Kadınları” isimli video gösterisi sonrasında konuşan Yasemin Met, göreve başladığı kasım ayı itibariyle yoğun bir çalışma programı içinde olduğunu belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Partimde bugüne kadar çeşitli kademelerde farklı görevlerde yer aldım. Başkanımın takdiri ile tarafıma tebliğ edilen bu görevlerde bana verilen sorumluluğun bilincinde olarak büyük bir özveriyle çalıştım ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim.

DERDİM MAKAM DEĞİL VATANDIR!

Çünkü biliyorum ki bu bir bayrak yarışıdır ve bize düşen bu bayrağı hep daha yükseğe daha ileriye taşımaktır. Bizim makamlarla koltukla işimiz yok hiçbir zaman olmadı koltuklar gelir geçer önemli olan partimize faydalı olabilmek. Ben bu yola çıkarken güvendiğim tek şey yüreğimde taşıdığım vatan millet sevdası ve bu davaya olan inancımdı. Şimdi de aynı amaç için aynı inanç ve kararlılıkla çalışıyorum. Bu inanç ve partime olan bağlılığım ile planlamış olduğumuz bu projelerin benden sonra bayrağı devralacak arkadaşlarımıza da yol haritası olmasını gönülden isterim. Bu zamana kadar hiçbir siyasi partide yapılmamış olan bir çalışma hazırladık. Ortaya çıkardığımız bu yıllık sistematik çalışma ve faaliyet planının partimize sağlayacağı katkılardan dolayı mutlu ve gururluyum.

Yüreğimizde Atamızdan bize kalan en büyük miras vatan aşkımızla güçlü Türk Kadınları olarak hayatın her alanında olacak her kapıyı çalacak insanların gönüllerine dokunacağız.  Projelerimizi oluşturma aşamasında en önem verdiğimiz nokta eğitim konusu oldu. Kalkınmanın itici gücü eğitimli kadınlarımızdır. Çünkü eğitim anne karnında başlar ve biliyoruz ki bir kadın bütün dünyayı değiştirir.

İYİ VE CESUR KADINLARIN GÜCÜNÜ GÖRECEKLER

Bu anlamda 2023 yılında yapacağımız tüm çalışmalarımız için planımız hazır. Ay ay gün gün program tarihlerimizi belirledim. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in söylediği gibi ‘’Hürriyet kadınların omuzları üzerinde yükseliyor’’ o omuzlar benim o omuzlar sizin. Haksızlığa, adaletsizliğe, şiddete, baskılara karşı dimdik yıkılmadan durmak biz iyi ve cesur kadınlar için medeniyet meselesidir. Şimdi çalışma zamanı, şimdi çocuklarımızın geleceği için bu kötü gidişata dur deme zamanı, şimdi kadının gücünü gösterme zamanı. Bu seçimi biz kadınlar kazanacağız ve cesur Türk kadınının gücünü herkese göstereceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyor ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.’’

Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met’in konuşmasından sonra İyi Parti İlçe Başkanları ve İlçe Kadın Politikaları Başkanlarına yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ve tebrik belgeleri verildi. Yaklaşık olarak 150 kişinin katılım sağladığı toplantı saat 19.30’da sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.