TBMM çalışmalarına devam etsin” önerisi AK Partili ve MHP’li milletvekillerinin 234’e karşı 257 oyuyla reddedildi.

TBMM çalışmalarına devam etsin” önerisi AK Partili ve MHP’li milletvekillerinin 234’e karşı 257 oyuyla reddedildi.
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-

Milletin meclisinde milletin sorunlarının konuşulmasından korkan bir iktidar olur mu?

Bir ülkede, vatandaşını Deli Dumrul haraçlarıyla yerlere seren zulüm iktidarı varsa ve o iktidarın adı AK Parti İktidarı ise tabii ki olur.

TBMM Genel Kurulu, AK Partili vekillerin yeter sayıya ulaşılamasın diyerek katılmamalarına rağmen olağanüstü toplandı.

Oylama bitiminde Meclis salonuna giren İktidar milletvekillerinin, “Konuşulmasın” diye sarf ettikleri bütün çabaları boşa çıktı, son fahiş zamlarla geçim tasasına düşürmekten sorumlu oldukları vatandaşın sesinin, milletin meclisinde yankılanması her şeye rağmen sağlandı.

 

Milletin kürsüsünden, milletin derdinin, tasasının konuşulmasını istemeyen AK Parti İktidarı, Meclis’in tatile girmesinde ısrar etti. Muhalefetin, “Astronomik zamlarla bunalan vatandaşları rahatlatacak tedbirler alalım, özellikle de kan ağlayan Emeklilere can suyu olabilecek bir zammı Meclis’ten geçirelim. TBMM çalışmalarına devam etsin” önerisi AK Partili ve MHP’li milletvekillerinin 234’e karşı 257 oyuyla reddedildi. Meclis kapalı olsa da, İYİ Parti olarak, Zalim Akparti İktidarının yaptığı aşırı zamların geçim derdine düşürdüğü milletimizin sesine tercüman olmaya, her şart ve koşulda devam edeceğiz.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.