SENİ UNUTMAYACAĞIZ

SENİ UNUTMAYACAĞIZ
Yayınlama: 03.04.2024
Düzenleme: 03.04.2024 19:49
A+
A-


EFSANE BAŞKAN BÜYÜKERŞEN;”Ayşe Ünlüce’yi size emanet ediyorum”Dedi

Mustafa AKER- Eskişehir’in pencerelerini dünyaya açan Yılmaz Büyükerşen 25 yıllık belediye başkanlık görevini Ayşe Ünlüce’ye devretti.

Çeyrek asır sonra veda etti. “Şehir öğretir” diyerek yönettiği Eskişehir’den sadece Eskişehir’e değil tüm ülkeye pek çok şey öğretti. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşattı. Yılmaz Büyükerşen “Eskişehir’i Ayşe Ünlüce’ye Ayşe Ünlüce’yi de Eskişehir’e emanet ediyorum” diyerek helallik istedi.

 

Eskişehir’in pencerelerini dünyaya açan Yılmaz Büyükerşen 25 yıllık belediye başkanlık görevini Ayşe Ünlüce’ye devretti. Devir teslim törenine duygusal bir tamosfer hakim olurken, Büyükerşen, Eskişehir’i ayşe Ünlüce’ye Ayşe Ünlüce’yi ise Eskişehirlilere emanet ettiğini belirterek, herkesten helallik istedi.

Büyükerşen, hemen sevinmeyin bir yere gitmiyorum diyerek vatandaşlarla sakalaşırken, kendisine ihtiyaç duyulması halinde her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi. vatandaşların yoğun alkışları ile konuşması sık sık kesilen Büyükerşen, görev yaptığı süre boyunca siyaset üstü olmak için gayeret ettiğini belirterek, kendisini Eskişehir aşığı olarak tanımladı.

Devir Teslim Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.