AKŞEHİR’İ HİÇBİR ZAMAN KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ

AKŞEHİR’İ HİÇBİR ZAMAN KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ
Yayınlama: 03.04.2024
Düzenleme: 03.04.2024 14:29
A+
A-

Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Akif Dilber, AK Parti İlçe teşkilatında ortak basın açıklaması yaptılar.
Yaklaşık iki ay süren seçim sürecini dün sandıkla taçlandırdık. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Akşehir için hayırlı olmasını dileyen Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman; “Bizler bu süreçte elimizden gelen her şeyi yaptık. İlk günden itibaren son güne kadar sahada hemşerilerimizle birlikteydik. Çalınmadık kapı, dinlenmedik insanımızı bırakmamaya gayret ettik. Fakat sonuç istediğimiz ve beklediğimiz gibi olmadı. Bizlere de her şeyin en hayırlısını dilemek ve karara saygı duymak düşer. Bizler bu şehrin evladıyız. Bu şehrin sokaklarının, bu şehrin insanlarının sevdalısıyız. Akşehir’i sadece seçimden seçime hatırlayanlardan hiçbir zaman olmadık. Nasıl ki şehrimizin dününde var isek, bugününde ve yarınında da olacağız. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi şehrimizin sorunlarıyla ve hemşehrilerimizin istekleriyle yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Akşehir’imizi her alanda kalkındırmak için gerekli girişimlerimizi her daim sürdüreceğiz.

Akşehir’imiz 20 yıl boyunca AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini yaşadı. Şehrimizde her alanda büyük bir kalkınma gerçekleşti. Altyapı sorunlarının neredeyse tamamı çözüme kavuşturuldu. Yeni yollar ve yeni ulaşım aksları, 100 yıllık su şebekesi sorunlarının çözülmesi, kanalizasyon hatları, atık su arıtma tesisi, sulama göletleri, iki adet organize sanayi bölgesi, Türkiye’nin en büyük, dünyanın 3. en büyük jeotermal seracılık bölgesinin oluşturulması, şehrin kültür varlıklarının korunarak 500’e yakın yapının restore edilmesi, üç kültür merkezi, sağlık alanında ve eğitim alanında yapılan yatırımlar ve daha sayamadığımız onlarca hizmet Akşehir le buluşturuldu. Yalnızca altyapıda değil sosyal ve kültürel anlamda da Akşehir en parlak günlerini yaşadı. Akşehirli hemşehrilerimin bu mirasa sonuna kadar sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Bizler de bunun yakından takipçisi olacağız. Akşehir’i hiçbir zaman kaderine terk etmeyeceğiz.

Süreç boyunca bizlere destek olan, gönüllerini açan ve gecesini gündüzüne katıp emek sarfeden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına ve tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Bakanlarımıza, Sayın Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem nezdinde tüm Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya, MHP İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan’a, Akşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Akkaya’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Muammer Sağlam’a, MHP İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Akif Dilber’e ve yanımızda olan tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Akif Dilber; “Seçim sonuçları vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Seçilen yeni başkana hayırlı olsun ve tebrik ederim. Bizler Cumhur İttifakı olarak seçimde canla başla çalıştık Akşehirli hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık. Sıkılmadık el bırakmadık. Gönüllere irmeye çalıştık. Ama seçim demokrasi şöleni seçilene saygı gösterilip kaybeden de neleri daha iyi yapabiliriz diye tekrardan memlekete hizmet etmek için eksikleri giderip tekrardan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan tüm icraatları biliyoruz ve bunların üzerine bir şeyler yapılabilmesi için takipçisi olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam; 31 Mart yerel seçimlerin ilçemize ve Ülkemize ve yeni seçilen başkanımıza ve meclis üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. 2 aylık seçim çalışma sürecinde, çalmadık kapı sıkmadık el girmedik gönül bırakmadık. Bizden bundan sonra çalışmalarımızda ve yine hep beraber el ele omuz omuza yapacağız. Seçim süresince bizleri yalnız bırakmayan Bölge Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e Belediye Başkanımız Sayın Salih Akkaya’ya ve MHP İlçe teşkilatına, Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman ve Ak Parti ve MHP İlçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Özeleştirilerimizi yapıp yolumuza devam edeceğiz. 1 Nisan’ın bizim için önümüzdeki seçimler için bizim için bir başlangıç noktası olduğunu biliyoruz. Biz bugünden itibaren çalışmalarımıza deva edeceğiz” dedi.

haber: fahrettin ataş

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.