KILAVUZU KARGA OLANIN….

Yayınlama: 30.12.2023
Düzenleme: 30.12.2023 12:07
A+
A-

Merhaba.Yeniden  sizlerleyim.
Değerli Dostum Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’in Şahadetinin Birinci  Yıldönümü Olması Ve Sinan Ateş’i Unutturmamak Cinayetin Ardındaki Sır Perdesinin Kalkması Ve Gündemde Olması İçin Kaleme Aldım
Değerli Okurlarım Hatırlanacağı Üzere 30 Aralık 2022 Günü Ankara’nın Soğuk ve Ayazında Cuma Namazı Çıkışı Kahpece Evinin Önünde Bir YİĞİDİ Vurdular
Peki Ama  Bu Saldırının Amacı Neydi? Neden Yapıldı Niçin Yapıldı
 Daha Vahimi  Neden  Bir Türlü Aydınlanamıyor Üzeri Kapatılmaya Çalışılıyor?!
Rahmetli ile Sık Olmasa Bile Görüşürdük. Siyaset Hariç Sohbet Ederdik Siyasi Konuşma Yapılmasını Pek İstemezdi.
 Sinan Ateş saldırıya uğrayacağını biliyordu, ‘Geçen temmuz ayında bana ‘ölüm fermanımı çıkardılar” Demişti
Dr Sinan Ateş Siyasi Çizgisinden Asla Sapmadı.Dr Sinan Ateş İyi Bir Atatürkçü İdi.Ülkü Ocakları’nda NUTUK’ u Dağıtan ve Atatürkçülüğü Yayan Bir REİS’ti LİDER’di
Zaten Hedef Gösterilmesinin Asıl Birinci Nedeni Bu Değil midir?
Diğer İkinci Nedeni Mersin Olayıdır.Bu Olay İse Rahmetlinin Sonunu Hazırladı.
Mersin Olayı Demişken Kısaca Bahsedeyim; Ülkü Ocakları mensubu Emrullah Kaplan, Mart 2022’de bıçakla saldırdığı Ülkü Ocakları eski Mersin il başkanı Çağrı Ünel’in silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. O dönemde Ülkü Ocakları genel başkanı olan Ahmet Yiğit Yıldırım ile eski Ülkü Ocakları genel başkanı, MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz bu cinayetin hesabının sorulacağını söyledi.
Olay sonrası tutuklanan Çağrı Ünel ise Sinan Ateş’e yakınlığıyla biliniyordu. Çağrı Ünel, sosyal medya hesabından Sinan Ateş’i destekleyen mesajlar atıyor, birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaşıyordu.
Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden alınmasına karşı çıkan isimlerden biri olan Çağrı Ünal, 2022’nin mart ayında yine kendisi gibi MHP’li olan iki kişinin saldırısına uğramıştı. Ünal’a saldırmaya gelen iki kişi Adanalıydı.
Silahını çıkaran Ünal kendisine saldıranları vurdu. Biri olay yerinde diğeri ise hastanede hayatını kaybetti. Ünal ise cezaevine girdi. Teşkilat içinde bir “kan davası” haline gelen bu olayda bir misilleme bekleniyordu.
 Cinayetin Perde Arkasında Eski Ocak Başkanı Ve Eski Mersin Milletvekili Olcay Klavuz’un  soruşturmanın “şüphelileri” Arasına Girmiş Ama 1 Yıl Geçmesine Rağmen Hala Bir Arpa Boyu Yol Alınamamıştır
Kılavuz, 14 Mayıs seçimlerinden önce şüpheli olarak kaydedildi. Ancak Kılavuz’un dosyası, o tarihte milletvekili olması nedeniyle ana dosyadan ayrılarak parlamenter büroya gönderildi.
 Parlamenter bürodaki dosyanın, yeniden seçilemeyen Kılavuz’un vekilliğinin sona ermesi nedeniyle yeniden ana dosyaya eklenmesi bekleniyor.
Dosyada yeni bir “başsavcıvekili” krizi yaşandığı da öne sürüldü.
İddiaya göre, Ateş soruşturmasını adli tatil başlangıcında devralan ve MHP’ye yakınlığıyla bilinen Başsavcıvekili Ahmet Altun, dosyadaki delil durumunu gördükten sonra soruşturmadan çekilmek istedi.
Ancak Ankara Başsavcısı Ahmet Akça çekilme isteğini kabul etmeyince Altun’un apar topar izne ayrıldığı iddia edildi. Dosyaya çok önemli delillerin girdiği, Altun’un gelinen aşama nedeniyle dosyada imzasının olmasını istemediği ileri sürülüyor.
Ankara Başsavcılığı, Kılavuz’u “şüpheli” sıfatıyla soruşturmaya dahil etti. Kılavuz’un ismi 14 Mayıs seçimlerinden yaklaşık 1 ay önce, “cinayete yardım” suçlamasıyla dosyaya kaydedilirken, o tarihte milletvekili olması nedeniyle dosyası ana dosyadan ayrılarak Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu’na gönderildi.
 Dokunulmazlığının kalkması nedeniyle Kılavuz hakkındaki dosyanın, ana dosyaya yeniden eklenmesi bekleniyor.Yani Cinayette Yardım Suçlaması İle…
Bitmedi..Cinayetle ilgili soruşturma MHP’li isimlere uzanmış, şimdiye kadar MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk, iki özel harekat polisi, cinayeti organize etmekle suçlanan Doğukan Çep, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel ve tetikçi Eray Özyağcı’yı Ankara dışına çıkarttığı iddia edilen Tolgahan Demirbaş dahil 20 kişi tutuklanmıştı.
Bitmedi; Sinan Ateş cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmaya atanan savcı Durdu Özer’in, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile makamında çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı.
Bitmedi; Cinayetten Tam 3 Gün Sonra Mersin Ülkü Ocaklarından Açıklama  Yapılmıştı
Ülkü Ocakları’ndan günler sonra yapılan ilk açıklamanın Mersin Ülkü Ocakları’ndan gelmesi dikkat çekti.
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, “Devlet Bahçeli bir konu hakkında yorum yapmıyorsa bir bildiği vardır” dedi.
İddialara dair tatmin edici bir cevabın yer almadığı açıklamada “iftira, karalama kampanyası, algı operasyonu” gibi ifadeler kullanıldı.
Açıklamada “Olayın iç yüzünü bilmeden, olayın müsebbibini MHP ve Ülkü Ocakları olarak gören, suçu tamamen MHP ve Ülkü Ocakları’na yıkmaya çalışanlar hatta ve hatta ‘Biz katilin kim olduğunu biliyoruz’ diyecek kadar alçalanlar, ‘Ahde vefa imandandır’ sözünü hiç ettiler diyenler, ‘MHP ve Ülkü Ocakları benim için bugün bitmiştir’ diyenler pişman olacaklarını bilmemekle beraber MHP ve Ülkü Ocakları’nı başsağlığı dilememekle suçlamışlardır.
Ülkücü Milliyetçi Hareket’in Lideri Sn. Devlet Bahçeli bir konu hakkında yorum yapmıyorsa bir bildiği vardır ve tarih onu daima haklı çıkarmıştır. Şöyle cenazeye katılanlara bakın!” denildi.
Açıklamanın devamında Sinan Ateş için “Biraz olayın iç yüzünü araştırın. Neden bir gecede Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı? Neden MHP ve Ülkü Ocakları çatısı altından uzaklaştırıldı”
Gibi Özürleri Kabahatinden Büyük Adeta Cinayeti Destekler Gibi Yapılan Bu  Açıklamada Yarayı Daha da Derinleştirmişti
Deliller Ve Zanlılar Bu Kadar Açık ve Netken Hala Cinayetin Çözüme Kavuşamadığı da Canımızı Acıtan Ciğerimizi Yakan Diğer Bir Husustur
Cinayetin ardından olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerine geç geldiği iddiası ile Saldırganlar, bu tür eylemlerde taşeron olarak kullanılmaya müsait profillerden seçilmiş durumunda olması   “birileri” Ateş’i ayağından vurmaları için İstanbul Maltepe’den tetikçi getirtmişti.
 Ateş’i ayağından vurmak için görevlendirilenler onu “yanlışlıkla” öldürdü. Bu olayın ilk filizleri ise Ankara’ya 500 kilometre uzaklıktaki Mersin’de atıldı ve dosyanın alelacele asayiş ekiplerine devredilmesi de olayla ilgili soru işaretlerini gibi iddalar da gündeme gelmişti
Sinan Ateş Cinayeti Sonrası MHP çizgisinde yayın yapan Ülkücü Medya’da, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “İslam dinimizin ‘Fitne zamanı evinizden ayrılmayın, evinizde oturun, sabredin, dilinizi tutun, fitneye karışmayın’ düsturu nedeniyle sessiz kaldığı öne sürülürken, “Liderinin suskun kalış nedenini anlayan Ülkücüler, Türk töresinin ‘Bey susuyorsa sen de sus’ düsturunun gereğini yaparak sessiz kaldı” denildi. Aynı kaynakta Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’ın şu açıklamalarına yer verildi:
 “MHP’yi bırakıp gitmiş, birden çok parti gezmiş, paylaşımlarıyla zillet ittifakına destek olmuş, MHP diye derdi kalmamış ama Ülkücüyüm diyerek itibar hassasiyeti göstermeye çalışacak kadar kurnaz davranmış, şimdi kalkmışlar vefadan, vefasızlıktan söz ederek dava arkadaşlarımızı Partisine ve Ocağına düşman etmeye çalışıyor alçaklar.”Diye Açıklama Yapılmıştı
Cinayetin ardındaki suskunluk, Sinan Ateş’i öldüren kurşunları sıkanların dışında bir de onu “sükût suikastına” uğratmak isteyenlerden bahsedilmesi gerektiğini mi gösteriyordu?
Çok kimse konuşmadığı için bu soruların net cevapları yok.
Suskunluk Demişken; Ancak “AK SAÇLI” Ülkücülerin bir kısmı suskunluk korosuna katılmadı.
Ülkü Ocakları’nın eski başkanlarından, eski Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, taziye dileklerinin ardından “Bu cinayet bütün yönleri ile araştırılmalı, aydınlatılmalı, karanlık, şüphe ve tartışmaya meydan verecek en ufak bir açık bırakılmamalı, ülkücü, milliyetçi camia tatmin edilmelidir.
Bu süreçte herkes sabırlı, soğukkanlı, peşin hükümlerden uzak şekilde gelişmeleri beklemelidir. Sonuçta inşallah mahcup olmayız” dedi.
Ülkü Ocakları’nın eski İstanbul Başkanlarından Erdem Karakoç da hem Ateş’in cenazesine katıldı hem de fotoğraflar paylaştı.
Ve bugün 30 Aralık 20023 Üzülerek Belirtmek İsterim ki Ülkü Ocakları Eski  Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’ in Cinayeti Hakkında MHP den Ve Bağlantılı Olduğu Kişilerden Ses Çıkmamakta Hala Bir Sır Olarak Kalmaya Devam Etmektedir
Sade Biraz Acımızı Dindiren  çok sayıda Üllkücü’nün; cinayetin azmettiricisi olarak Balgat’taki genel merkezdeki kimi isimleri işaret ediyor.
Tepki olarak ise MHP’den istifa edenlerin sayısının artması olayıdır. Bunun Dışında Bir Gelişme Ne Yazık ki Olmamaya Devam Etmektedir
Bu Suskunluk Değerli Eşi Ayşe Hanımefendi Başta Olmak Üzere Tüm Ülkücülerin Canını Her Geçen Gün Acıtmaya Devam Etmektedir
Şahadetinin Birinci Yıldönünde Seni Rahmetle Ve Duayla Anıyoruz
Senin Dediğin Gibi;
ÖLSEM DE ÖLMEYECEĞİM VARIN SİZ ANLAYIN
Yattığın Yer Cenneti Al-a Olsun Değerli Dostum
Sağlıcakla Kalın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.