Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Operasyon.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Operasyon.
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi KOM ekipleri tarafından şafak vakti operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyona tepki gösteren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar operasyon için ‘algı’ dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon düzenledi. Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışması başlattı.

Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan İlk Açıklama

Halk TV canlı yayınında gazeteci İsmail Küçükkaya’ya konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Adana’da, bizim belediyemizde, bizim olduğumuz yerde kanunsuz hiçbir iş olmaz” dedi. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “Nedir bu?” sorusuna ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Algı” yanıtını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.