TRABZON İYİ PARTİ’DE FATMA BAŞKAN DÖNEMİ

TRABZON İYİ PARTİ’DE FATMA BAŞKAN DÖNEMİ
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

TRABZON İYİ PARTİ'DE FATMA BAŞKAN DÖNEMİ

Mustafa AKER-İYİ Parti Trabzon 3. Olağan İl Kongresi, bugün Anemon Otel’in toplantı salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede beyaz listeyle Fatma Başkan, sarı listeyle Mustafa Küçükihrahimoğlu ve mavi listeyle de Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu yarıştı. 368 delegenin oyuyla İl Başkanı Fatma Başkan oldu. Küçükibrahimoğlu, 69 oy, Hacıahmetoğlu ise 103 oy aldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

Kongrede konuşma yapan Fatma Başkan;” Malumlarınız olduğu üzere seçimler demokrasinin bayramıdır. Bilinmesini isterim ki bu seçimin asla ama asla kaybedeni olmayacaktır.

Sonuçlar açıklandıktan sonra hepimiz kucaklaşıp önümüze bakacağız. Hepimiz yaşayarak tecrübe ediyoruz ki ülkemiz mevcut durumda kötü yönetilmektedir.

TÜİK’in makyajlı enflasyon rakamlarına rağmen fiyatlar almış başını gitmiş, işsizlik tavan yapmış, hukuk desen bir kişinin iki dudağı arasına sıkışmış, kültürel değerlerimiz her geçen gün daha da yozlaşmış, eğitim öğretim hayatında her gelen bakan kendine göre bir sistem oluşturmuş, ülkemizin bekası demek olan eğitim adeta yaz-boz tahtasına dönüştürülmüş, aziz vatanımız mülteciler için bir yol geçen hanına dönüştürülmüş, bu ülkenin öz evlatları öz yurdunda garip, öz vatanında parya durumuna düşürülmüştür.

2002 yılında yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları kaldırmak için tek başına iş başına gelen AK Parti iktidarı, aradan geçen 21 yıl içinde yolsuzluğun dibine batmış, yoksulluğu derin yoksulluğa çevirmiş, yasakları ise katlamıştır.

21 yılı heba eden iktidar, ülkenin sorunlarını çözmek için ‘halkımızdan bu seçimde son bir şans istiyoruz’ deme yüzsüzlüğünü göstermekte ve düpedüz milletin aklıyla alay etmektedir”Dedi

Fatma Başkan’ın yönetim kurulu listesi ise şu şekilde:

Abdülaziz Saykı, Ali Donbaz, Aybala Emral Karanisoğlu, Ayhan Ay, Baha Kurt, Bahar Kılıç, Emel Alimisoğlu, Ercan Bekircan, Erda Aygün, Erhan Eroğlu, Erkan Değirmenci, Fatma Arıcı, Figen Kansız, Güler Aksu,  Halidun Dabanca, Halim Öztürk, Halit Ertürk, Hüseyin Özçelik, İlhan Sarı, İsmail Aydın, Kemal Eraydın, Mehmet Güçlü, Murat Gürdoğan, Mustafa Baki, Mustafa Kılıç, Müjgan Mollamehmetoğlu, Nejla Öğrek Akgül, Orhan Çakır, Osman Taner Bahadır, Özcan Maraba, Remzi Başkan, Saadet Bayram, Samet Salih Bekiroğlu, Süleyman Çağılcı, Şevket Siyah, Temel Aydoğdu, Turan Altuntaş, Ümit Öztürk ve Yavuz Kahraman.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.