Durmuş Yılmaz Ve Bahadır Erdem İyi Parti’den İstifa Etti.

Durmuş Yılmaz Ve Bahadır Erdem İyi Parti’den İstifa Etti.
Yayınlama: 10.11.2023
Düzenleme: 10.11.2023 18:58
A+
A-

İyi Parti’de Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem partiden istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyururken; Bahadır Erdem, yaptığı açıklamada, tüm illerde ayrı aday ile yerel seçime girme kararını eleştirdi.

Durmuş Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.Yılmaz paylaşımında, partiden istifa ettiğini gösteren ekran görüntüsüne yer verdi.Geçmişte Merkez Bankası Başkanı olarak görev yapan Yılmaz, İYİ Parti’den 2018 seçimlerinde milletvekili seçilmişti.Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde aday gösterilmemişti.

Bahadır Erdem de istifa etti

Durmuş’un istifasının ardından ikinci istifa haberi ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem’den geldi.Erdem, istifa metninde tüm illerde ayrı aday ile yerel seçime girme kararını eleştirdi.Erdem, “Bugüne kadar bana destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener olmak üzere, mevkidaşlarıma, GİK üyelerimize, İl Yönetimlerimize ve İYİ Parti’nin İYİ insanlarına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.