DEVA TOKAT İL BAŞKANI MURAT KURNAZ RUHU ERDOGANA RAZI GELMİŞ KILIÇDAROĞLUNA RAZI DEĞİL İSTİFASI GELDİ

DEVA TOKAT İL BAŞKANI MURAT KURNAZ RUHU ERDOGANA RAZI GELMİŞ KILIÇDAROĞLUNA RAZI DEĞİL İSTİFASI GELDİ
Yayınlama: 12.03.2023
Düzenleme: 12.03.2023 10:31
A+
A-

Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandığı 6’lı Masa’nın paydaşlarından Deva Partisi’nin Tokat İl Başkanı Murat Kurnaz partisinden istifa etti. Kurnaz, “Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor” açıklamasında bulundu.

Millet İttifakı partilerinin oluşturduğu 6’lı Masa, cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Masada yer alan Deva Partisi’nde ise, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına tepki olarak istifa yaşandı.

“RUHUM RAZI GELMİYOR”

Ruhu Erdoğana razı gelmiş Kılıçdaroğluna razı gelmemiş

Deva Partisi Tokat İl Başkanı Avukat Murat Kurnaz, partisinden istifa etti. Kurnaz, “Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor” ifadelerini kullandı.

“7 ADAM REJİMİNDE MAHZURLAR VAR”

Twitter hesabındaki paylaşımında Kurnaz, şöyle söyledi: “Tek adam rejiminde nasıl mahzurlar varsa 7 adam rejiminde onun yedi katı mahzurlar var. Bunu görmemek için feraset fakiri olmak lazım.”

Deva Partisi Tokat İl Başkanı Murat Kurnaz, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını öne sürüp istifa etti

GELECEK PARTİSİ’NDE DE İSTİFA YAŞANMIŞTI

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından Gelecek Partisi‘nde de istifa yaşanmıştı. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun adaylığının “hayal kırıklığı” olduğunu belirterek partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.