“ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERE GELDİK

“ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERE GELDİK
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

“ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERE GELDİK”

 

Akşehir Gelecek Partisi İlçe Başkanı Fatih Köle, ulusal basında yer alan vilayetlik konusunda gazetemize yazılı bir açıklama göndererek sessiz kaldığı gerekçesiyle Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı eleştiren açıklamalarda bulundu..

 

Fatih Köle, “İki dönemdir Akşehir Belediye Başkanlığı görevinde neleri yapıp-yapmadığınızın artık hiç bir önemi yok. Zira, zurnanın zırt dediği yere geldik. Bugüne kadar iyi niyetle söylediğim tüm öneri ve eleştirilerimi sürekli kulak ardı yaptınız -ağaç budama meselesinde olduğu gibi- ama bence bugünden sonra söyleyeceklerimi sanırım dikkate almanız gerekecek.

 

Ülke gündeminde birçok ilçede İL olmak için çalışmalar yapılıyor ama bunların içinde adı AK bahtı KARA Akşehir’imizin ismi hiç yok! İL olabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa edierek AK Parti’ye geçen bazı belediye başkanları bile varken acaba siz ne yapıyorsunuz doğrusu kamuoyu gibi ben de merak ediyorum.

 

 

Özellikle üretimden uzak, sizden önceki başkanların belediyeye kazandırdığı menkul-gayrı menkul ne varsa sattınız ama yerine koyamadınız. Dudu Kadın Çarşısının yapımında dibi gördünüz çünkü YAP-SAT ihalesiyle yola çıksaydınız en azından İller Bankasından kullandığınız krediye bile ihtiyaç olmayacaktı. Akşehir’in kupon arazisi olan bu önemli mevkiinin arsa bedelinin ne kadar olduğunun hiç farkında oldunuz mu? Bu işte kamu zararı yarattınız ve elbette bunun hesabını hukuk önünde vereceksiniz.

 

Sayın başkanım, muhalefet partilerinin asli görevi malumunuz üzere muhalefet yapmaktır. Kanaatimce önümüzdeki seçimlerden sonra muhalefet tarafına geçeceksiniz gibi. Yaklaşan genel seçimler nedeniyle Aralık ayı sonuna kadar bu görevinizden istifa ederek, milletvekilliğine aday olursanız o zaman başka. Partiniz olarak değil ama Dr. Salih Akkaya olarak şahsınız memleketim dediğiniz bu şehre, hemşehrilerim dediğiniz insanlarımıza, olumlu bir iz bırakamadığınızın farkındasınızdır umarım. Bugüne kadarki iki döneminizde yaptıklarınızla değil yapamadıklarınızla anılıyorsunuz. Buna istinaden, iktidar Partisi belediye başkanı olarak sayın Orhan Erdem gibi bir milletvekilimiz ve herkesçe bilinen büyükşehir belediye başkanını düşünürsek artık yumruğunuzu masaya vurmanın sizce de daha vakti gelmedi mi? Vurun şu yumruğunuzu ki, halk arasında konuşulan tüm olumsuz sözleri unutturun ki, halk sizi baş tacı yapsın. Yapılan ve yolu unutulan yeni otogar mı yoksa sebze hali mi hala vatandaşlarca konuşuluyor ve ciddi olarak eleştirilerin hedefinde oluyorsunuz.

 

 

Belediye başkanlığının hakkını veremeyen biri olarak olur da milletvekili adayı olur ve de seçilirseniz nasıl bir çalışma içierisinde olacağınızı şimdiden düşünmeye başladım ama sonuç malum!

 

Sayın başkan size son tavsiyem; artık şu güzel memleket ve halk için elinizi taşın altına koyun, koyun ki şu Akşehir için gerçekten birşey yapmış olun.

 

Not: Aynı sözlerim Ak parti ve MHP ilçe başkanları ve yönetimleri için de geçerlidir” dedi.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.