Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu,Haftalık Basın Toplantısında Konuştu.

Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu,Haftalık Basın Toplantısında Konuştu.
Yayınlama: 03.04.2023
130
A+
A-

“TÜRK DEVLETİ’Nİ TÜRK MİLLETİ’NE GERİ VERMEK İSTİYORUZ”

 

Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, partimizin haftalık basın toplantısında konuştu.

Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu: “Bugün, nasıl bir Türkiye istiyorum konuşmak istiyorum. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti ve          Türk Milleti’nin saygınlığının korunduğu         bir Türkiye istiyorum. İçeride ve dışarıdaki sınırlarımıza göz diken Türkiye’yi bölmek isteyen vatan hainlerinin olmadığı bir Türkiye istiyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sahip çıkılan, yıpratılmayan, mensuplarının değerinin verildiği, cemaat ve tarikatlardan uzak tutulan, milletiyle bütünleşmiş bir Türk Silahlı Kuvvetleri, kozmik odasına girilmeyen, güvenli bir Türkiye istiyorum.”

“13 milyon sığınmacı ve kaçağın 1 yıl içinde gönderildiği, sınır güvenliğimiz olduğu, çocuklarımızın, uyuşturucuya ‘hayır’ dediğimiz, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini görebileceğimiz bir Türkiye istiyorum.”

“Vatandaşımızın yargıya güvendiği, kişilere değil ‘adalet mülkün temelidir’ cümlesine inanan yargı organlarının olduğu, hakkını arayan vatandaşın hakkını savuna bildiği ve aldığı, Cumhurbaşkanı bile olsa hiç kimsenin hiçbir yargı organına müdahale edemediği, şiddetin olmadığı bir Türkiye istiyorum.”

“Her sağlık çalışanının hakkını ve kadrosunu alabildiği, afet durumlarında devlet gücünün halkımıza hemen hissettirildiği bir Türkiye istiyorum.”

“Dolayısıyla bütün bu isteklerimizi yerine getirecek Zafer Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Türk Milleti’ne geri vermek istiyoruz.”

Haber-asi Genel Kordinatörü
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.