“YA TÜRKİYE CUMHURİYETİ YA BEDEVİ ARAP ÇADIR AŞİRETi”

Yayınlama: 22.05.2023
Düzenleme: 22.05.2023 10:05
A+
A-
Haberasi Basın, Yayın, Genel Kordinatörü

“YA TÜRKİYE CUMHURİYETİ YA BEDEVİ ARAP ÇADIR AŞİRETi”
Günaydın ülkemin az akıllı insanları. Buradaki az akıllı diye yazdığım cümlelerimden sakın ola ki alınmayın. Türkiye’nin rejimi değişmiş siyasi şekli değişmiş.
Çok yakın gelecekte Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının isimleri bu ülkeden tamamen silinirken diyeceksiniz ki ne oluyoruz? Uyuduğunuz uykudan uyandığınızda sefalet ülkesi olacaksınız.
Sefalet insanı olacaksınız. Ortadoğu’nun iç savaşlarla cebelleşen Suriye’si Libya’sı Irak’ı ve çok daha geri kalmış 3. sınıf kabile devletlerindeki savaşlardaki gibi kendinizi her an iç savaşla hakkınızı Cumhuriyetinizi kendinizi savunmaya çalıştığınız bir ülkede bulacaksınız… 14 Mayıs seçiminin ardından AKP’nin muhalefet blokuna yani altılı masaya yaptığı baskıları tehditleri seçimleri kaybetmesine rağmen siyasi liderlere yaptığı tehditlerle fısıltılara yayılan dedikodularla ayyuka çıkmış durumda.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kutlamaları için Ankara’dan İstanbul’a gelmek için yola çıktığında yüksek seçim kurulu tarafından veya AKP genel başkanına yakın kişiler tarafından Cumhurbaşkanına seçimin kaybettiği bilgisi söyleniyor olması, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’a gelmekten derhal vazgeçerek Ankara’ya geri dönerek yüksek seçim kurulunun üstüne neredeyse her türlü tehdit vari dili kullanarak korkutarak, baskılayarak, sindirerek seçimin kaybedilmediğini kendisinin başkan ilan edilmesini istediğini, ancak her şeye rağmen bu olayın içindeki kişilerin de cumhuriyetin ve Türkiye cumhuriyetimizin korunması adına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasını ve yeniden bir seçim daha yapılmasını ikna edildiği konusunda fısıltılar ve bununla ilgili ses kayıtları ortada dolaşırken AKP iktidarının ve genel başkanının Türkiye’yi iç savaşa götürme düşüncesi bile memlekete ihanet ettiklerinin açık bir göstergesidir..
Çok kıymetli Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları bu ülkeyi kuran ve bu ülkeyi bugüne taşıyan Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk milletine gösterdiği yolda yürümek doğru bir yoldur. Bunun dışındaki her yol Türkiye cumhuriyeti’ne ihanetle eş iştigaldir.
Yukarıda ufak cümlelerle belirtmeye çalıştığım Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili AKP’nin tasarladığı düşüncelerin yanlışlığını illegalliğini Türk milletinin gözünün içine baka baka topluma yalanlarla doğru olmayan cümlelerle hala yanılma, yanlış bilgi verme düşüncesini doğruymuş gibi aktarmaya çalıştığını sizlere izah etmeye çalışıyorum. Yazdıklarımdan ne anlarsınız bilmiyorum ama size son söyleyebileceğim şey Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin çok yakında adı, sanı, bayrağı, her şeyi değişebilir. Çünkü Türkiye cumhuriyeti’ne ve Atatürk’ün kurduğu bu ülkeye ihanet edenler ülkeyi yönetiyor.
Bilgin olsun bilginiz olsun, hatırlatayım dedim… Şimdi sandığa gidiyorsunuz seçmen olarak oyunuzu vermek için şu durumu düşünüyorsunuz! Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti ve ilkeleri ile birlikte devam mı edeceğiz ya da bu ülkenin en başta rejimini değiştiren çok yakında bayrağını adını bile değiştirebilecek Türkiye cumhuriyeti’ne ihanet edenlere mi destek vereceğiz diye seçiminizi yapacaksınız. Bu düşünceler içinde kendi hür iradenizle oyunuzu kullanmanızı tavsiye ederim..

Kaynak: Haberasi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.