Vd nden ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI…

Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Vd nden ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECLA BİLENER…

BALIKESİR 6 Eylül de… 8 Aday var, tek kadın aday… NECLA BİLENER !

Necla hanımı tanırım. Bana ulaştı ve dedi ki ; Ramazan Bey…Ben tek kadın adayım ama basında, ama diğer siyasilerin literatüründe Vd > ve diğerleri kategorisinde, ne ismimiz, ne cismimiz anılıyor. Yok sayılıyoruz ! Bu eşitsizlik değil mi ?

Bu yerel seçim.  Gelgelelim, Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi Balıkesir de de seçimlerde halka 2 ADAY dayatılıyor, 2 Parti dayatılıyor. 3. yol kapalı. Bıraktık 2. yolu, 2 dışındaki tüm Adaylar ve partiler YOK sayılıyor. Siyasetçilerin bunu yapmasını anlayabiliyorum, ama basının bunu yapmasını, haksız buluyorum… >

Ben de ; 70’li yıllarda ülkücü siyaset yaparken, kategorimiz hep Vd olduğundan, bizi koltuk altı gören AP-DYP-ANAP lılara çok kızdığımdan… hak verdiğim bu serzenişte karşılık, Necla Hanım ın Beyanat ve projelerini yayınlıyorum. Medeni cesaretinden dolayı kutluyor ve Başarılar diliyorum NECLA BİLENER…e.

Açıklama yok.

NECLA BİLENER Diyor ki ;  Balıkesir Altıeylül İlçesin’de 8 aday var. Yaptıkları ; Söylemleri ile karşılıklı kavga, rant savaşı, kazanmak adına; her yol mubah anlayışıyla vatandaştan sömürü siyaseti ile, oy isteme…

Seçim sonuçlarında merak ettiğim; alayı edilen yok sayılan emeklinin oyları… Emekliler iktidara ders verecek mi ? Vermeyecek mi ?  Önümüzde 4 yıl seçim yok. Emekliler ve halk işbu seçim fırsatını umarım, ülkemiz iç ve dış tehditlerinin de farkında olarak, oylarını kullanırlar ve muhalefet parti ve adaylarını destekleyerek sarı kart gösterirler ve ülkeyi erken seçime götürecek ortamı yaratırlar.

Oyunu makarnaya ve ranta 3_5 kuruşa satanlar, bunun bedelini öder. Rantçı sisteme ortak olanlar, bedelini ağır öderler. Ama sadece onlar ödemezler, biz de aynı gemideyiz ve bu ağır bedelleri halk olarak hepimiz öderiz. 

Oy Namustur…Oy vicdandır. Seçmenlere tavsiyem ; seçenek yok değil Vatan Partisi var ! Ülkesini, Milletini düşünen üretim odaklı 10 Altın projeyle, seçmenini her alanda bilgilendiren seçim öncesi ve sonrası çözüm üreten tek parti Vatan Partisinin, Balıkesir Merkez ve Altıeylül İlçesin’de tek kadın aday olarak, mücadelem sonsuz olacaktır.

Sistem dışı tek parti olan Vatan Partisi adayı olarak, Ahlaklı yönetime talip olup desteklerinizi bekliyorum, sevgiyle selamlar.

Balıkesir Merkez ve Altıeylül ilçesinde tek kadın Belediye Başkan adayı olarak projelerim aşağıda olduğu gibidir ;

  • Halk meclisleri kurarak (muhtarlar, oda başkanları ve demokratik kitle örgütleri) ilçemizi yönetmek.
  • Deprem önceliğimiz, kentsel dönüşümde acil çalışmalar başlatmak.
  • Altıeylül ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızı maddi, manevi rahatlatmak için:
  1. Belediye kreşleri açmak
  2. Engelli vatandaşlarımız için köy yaşam merkezi kurmak
  3. Yaşlı bakım evleri kurmak
  4. Şiddete uğrayan mağdur kadınlar ve çocuklar için sosyal yaşam merkezleri açmak. Buralarda istihdam sağlamak, iş edinme fırsatı yaratmak.
  • Üreticiden tüketiciye doğrudan tanzim satış noktaları kurmak. Kooperatifleri geliştirip çoğaltarak yine istihdam alanları yaratmak.
  • Altıeylül ilçemizde uyuşturucu ve Lgbt’ye savaş açmak. Futbol ve benzeri spor alanları kurarak sosyal ve kültürel anlamda; müzik, resim gibi sanat alanlarında gençlerimizi teşvik etmek, değerleri ortaya çıkarmak.
  • Son olarak Altıeylül ilçesinde kendi gazetemizi çıkarmak, televizyon kurmak… Şehrimizin basın araçlarını kullanarak her kesime ulaşmak ve şeffaf yönetim anlayışını güçlendirmek.       Sevgi ve saygıyla…

Açıklama yok.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.