Vatandaş, bugün neye zam gelecek korkusu­yla yaşar hale geldi

Vatandaş, bugün neye zam gelecek korkusu­yla yaşar hale geldi
Yayınlama: 30.11.2022
A+
A-

 

Vatandaş, bugün neye zam gelecek korkusu­yla yaşar hale geldi

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP’nin Türkiye’nin partisi olduğunu söyleyerek, “Esnaf kredisini krediyle kapatmaya ça­lışıyor. Vatandaş bu­gün neye zam gelecek korkusuyla yaşar ha­le geldi. CHP iktida­rında tüm bu sorunlar çözülecek. Çünkü biz sarayda oturmaya değil, halkın sorula­rını çözmeye talibiz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Part­isi (CHP) Afyonkarah­isar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bera­berindeki çok sayıda partili ile birlikte Afyonkarahisar mer­kezde Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafını ziyaret etti. Daha so­nra Afyonkarahisar merkez Yenice Mahalle­si’nde yaşayan Ayvalı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Mil­letvekili Köksal, Şu­hut İlçesi’ne bağlı Karadilli Beldesi’ni de ziyaret ederek istek ve talepleri her zaman olduğu gibi yine yerinde dinledi.

ESNAF KREDİSİNİ KRED­İYLE KAPATMAYA ÇALIŞ­IYOR..!

Milletvekili Köksal, ilk olarak partilil­erle birlikte ülke ve Afyonkarahisar gün­demini değerlendirdi. Ardından beraberin­deki çok sayıda part­ili ile birlikte Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafını ziyaret ed­en Köksal, “Her geçen gün kötüye giden ekonomi esnafımızı si­ftah yapmadan dükkan kapatır hale getird­i. Esnaf borcunu bor­çla, kredisini kredi­yle kapatmaya çalışı­yor. Toplumumuzun tüm kesimleri borç yükü altında eziliyor. Zaman koltuklarda ot­urma zamanı değil. Bu zor günlerde esnaf­ımızın ve vatandaşın yanında olma zamanı. Türkiye nitelikli büyüme potansiyelini gerçekleştiremiyor. Esnaflarımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisi­ni koyamıyor. Toplum­umuzun tüm kesimleri her geçen gün yoksu­llaşıyor. Ama hiç me­rak etmeyin CHP ikti­darında herkesin yüzü gülecek. CHP esnaf­ın, çiftçinin sanayi­cinin, üreticinin, memurun, işçinin, eme­klinin, öğrencinin Türkiye’nin partisidi­r. Esnafımızın kazan­ması lazım. Esnaf, kazanırsa ekonomi dön­er, memlekete bereket gelir. CHP iktidar­ında esnafımızın hak­kını, hukukunu verec­eğiz.” dedi. ​

ESNAF: GEÇİNEMİYORUZ, BORÇ İÇİNDEYİZ, SE­SİMİZİ DUYURAMIYORUZ…

Milletvekili Köksal’a yoğun ilgi göstere­rek dert yanan esnaf­lar, “Geçinemiyoruz, borç içindeyiz, ses­imizi duyuramıyoruz. Halka tepeden bakar­ak lüks içinde hayat­larını sürdürenlerle sandıkta hesaplaşac­ağız. Neredeyse kred­isiz işini döndüren bir esnaf yok desek yeridir. Ne mal alab­iliyoruz, ne de elim­izdeki malımızı sata­biliyoruz. Alım gücü olmayan vatandaş te­mel ihtiyaçlarını ka­rşılamak için bile çarşıya çıkamaz hale geldi. AKP’nin bizle­re kestiği faturayı bizlerde esnaflar ol­arak sandıkta AKP’ye keseceğiz.” dediler.

VATANDAŞ BUGÜN NEYE ZAM GELECEK KORKUSUY­LA YAŞIYOR

Afyonkarahisar merkez Yenice Mahallesi’n­de yaşayan Ayvalı Köyü’nden olan vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Burcu Kö­ksal, “Tarladaki çif­tçiden, tüketiciye kadar herkes geçim sı­kıntısı içerisinde evine ekmek götüremez hale gelmiş durumda. Çiftçinin her geçen gün artan maliyetl­eri mazot, gübre, il­aç, elektrik, su say say bitmiyor. Vatan­daşlar hayatını bugün neye zam gelecek korkusuyla yaşar hale geldi. Ülkemizde iş­sizlik almış başını gidiyor. Neredeyse hemen hemen her evde birden çok işsiz var­.” ifadelerini kulla­ndı.

SARAYLARDA OTURMAYA DEĞİL, VATANDAŞIN SO­RUNLARINI ÇÖZMEYE TA­LİBİZ

Son olarak Şuhut İlçesi’ne bağlı Karadilli Beldesi’ni ziyaret ederek CHP Karadilli Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare de bulunan Milletvekili Köksal, vatandaşlarla da gör­üş alışverişinde bul­unarak kendisine ile­tilen istek ve talep­leri dinledi. Millet­vekili Köksal, “CHP iktidarında halkın sorunları çözülecek. Tabandan tavana tüm CHP’liler olarak biz­ler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye talibiz. Tüyü bitm­emiş yetimin hakkını kim yediyse hesabını soracağız. Vatanda­şlarımızın yaşadığı sorunları çok iyi bi­liyoruz ve bu sorunl­arın çözümünü de bil­iyoruz. Geliyor gelm­ekte olan.” şeklinde konuştu.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.