VALİNİN VE BELEDİYE BAŞKANININ ANİDEN İŞİ ÇIKTI.

VALİNİN VE BELEDİYE BAŞKANININ ANİDEN İŞİ ÇIKTI.
Yayınlama: 23.12.2022
A+
A-

MEHMET EMİN ALTINSES: 11 BAŞKANIN GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİ, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE KONYA VALİSİ AYNI ANDA ŞEHİR DIŞINDA İŞİ ÇIKTI

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Mehmet Emin Altınses, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının Konya’da AKP’li Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Vali’yi ziyaret etmek istediklerini belirterek; “Bu sabah haber aldık Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız bir program için şehir dışına çıkmış. Valiyi de ziyaret etmek istiyorlardı, tesadüf odur ki Valimiz de bugün şehir dışındaymış. Bilgiyi sabah aldılar” dedi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Mehmet Emin Altınses, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının Konya’ya yaptığı ziyarete ilişkin açıklama yaptı. Altınses, şunları söyledi:

“CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanımız bugün Konya’ya geldiler. Programları sabah Mevlana Müzesi ile başladı, biz de şu an Mevlana Meydanı’ndayız. Aslında programın arasında şöyle de bir şey vardı; saat 12.00 gibi Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da ziyaret etmek istiyordu, büyükşehir belediye başkanlarımız. Ancak son birkaç gündür muammada kaldı, belediye başkanlarının ziyareti. Bu sabah haber aldık Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız bir program için şehir dışına çıkmış. Valiyi de ziyaret etmek istiyorlardı, tesadüf odur ki Valimiz de bugün şehir dışındaymış. Bilgiyi sabah aldılar, o yüzden şimdi saha ziyaretleri ile programa devam edecekler.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA OLAN İLGİ CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞININ SİNYALİDİR”

Büyükşehir belediye başkanlarımızın hepsi bir teveccüh gördü. Ekrem İmamoğlu’na olan ilgi çok büyüktü. Bunda son dönemde çıkan 2 yıl 7 aylık hapis cezası da çok büyük etkendi. Burada şunu görmek lazım, büyükşehir belediye başkanlarımıza olan ilgi CHP’yi iktidar yapacağının sinyalidir. Onlar çalışmaları ile örnek oluyorlar. Çalışmaları ile iktidar mücadelesine de bir katkı koyuyorlar. Konya’da da bunu yaşamış olmanın mutluluğu içindeyiz biz de.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.