UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN EVLİ ÇİFT EREĞLİ’DE YAKALANDI -EREĞLİ VE KONYA’DA YAPILAN 2 UYGULAMADA 117 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN EVLİ ÇİFT EREĞLİ’DE YAKALANDI  -EREĞLİ VE KONYA’DA YAPILAN 2 UYGULAMADA 117 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ
Yayınlama: 09.07.2023
A+
A-

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN EVLİ ÇİFT EREĞLİ’DE YAKALANDI

-EREĞLİ VE KONYA’DA YAPILAN 2 UYGULAMADA 117 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, insanları zehirleyen zehir tacirlerini sokaklardan temizlemeye devam ediyor. Konya ve Ereğli’de yapılan uygulamalarda binlerce adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

Konya’nın Ereğli ilçesinde yol uygulamaları sırasında durdurulan bir araçta bulunan Eyüp Erol ve Fatma Erol çiftçinin hareketlerinden şüphelenen Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araç içerisinde yaptıkları detaylı aramada, aracın çeşitli yerlerine zulalanmış toplam 33 bin adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdiler. Konya’ya uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen karı-koca gözaltına alındı.

-Konya Girişinde Durdurulan Araçtan da 82 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi-

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulamalarını sürdüren emniyet ekipleri, Konya il girişinde şüphe üzerine durdurdukları bir araçta, hassas burunlu narkotik köpeği Alex eşliğinde arama yaptı. Yapılan aramada, aracın çeşitli yerlerine zulalanmış halde 82 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin TL suç unsuru para ele geçirdi. Araç sürücüsü Osman Yiğitoğlu gözaltına alındı.

Ereğli ve Konya’da her iki olayda gözaltına alınan 3 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Mesut Şahin

Ereğli

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.