Ü L K Ü C Ü ler kullanıldı mı ?

Ü L K Ü C Ü ler kullanıldı mı ?
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

Ü L K Ü C Ü ler kullanıldı mı ?

Veya şöyle soralım ;  ÜLKÜCÜLER kullanışlı bir malzeme mi ?

1969 MHP Hareketiyle, kurulan ÜLKÜ OCAKLARI ile siyasi hayatımıza giren ÜLKÜCÜLÜK…

70 yılları ; kanıyla canıyla, istikbali ve ailesinin geleceği ile ödedi ve 1 Milletvekili çıkararak, 3 Milletvekili çıkararak ( ben de, 3 te harekete dahil oldum), 17 Milletvekili çıkararak siyasi hayata girdi, YÜKSEL TÜRK ! idealimiz vardı ve yükseliyorduk…

Siyaset hengamesinde öldürüldük, darbelerde asıldık, filistin askılarında işkenceler çektik, ailelerimiz dağıldı-işlerimiz alt üst oldu… hükümetler kuruldu, ama karşısında ama yanında durduk. MC Milliyetçi Cephe Hükümetleri ile DEVLET YÖNETİMİYLE tanıştık…

Güya iktidar olmak ve Türkiye yi ülkücülerin ülkücü felsefe ile yönetmesini bekliyorduk…1994 te Türkiye nin hemen her yerinde, ama çoğunda ilk defa YEREL SEÇİMLERİNE girerek, rüştümü ispatladık. İktidara yürüyorduk, 1997… hareketin lideri öldü !

Yeni liderle yürüyecektik, yürüdük te ve kaybettiğimiz liderin ;  tarihin en büyük cenaze törenine vesile olmasından sonra, 1999 a kadar MHP ne oy vermeyenler de oy vermeye başladı ve 129 milletvekiline kadar çıktık. İktidara ortak olduk ve sonra intihar ettirildik ve baraj altına inerek, 2002 AKP ni meclise sokup, SIFIR çektik !

İmdiiiiii ! 70 li yıllar MHP si, 80 li yıllardaki ölmedik ayaktayız MÇP-MHP hikayesini yazarken, bütün partilere sızdık. Hatta, bu sızma hareketini TÜRKEŞ EMİR VERDİ diye söyleyen, o yüzden ANAP tayız, o yüzden DYP deyiz diyen, MHP kurmayları vardı  karşımızda… O kurmaylar ve söylemleri , hala var.

Bahçeli MHP sinde de, aynı tek başına iktidar olma hedefini hiç görmedik. Bırakın BAŞBAKAN OLMAYI, Başbakan yardımcılığını bile ZÜL olarak yaptık ve ülkücüleri evlerine çektik. BAŞBAKANLIK teklif edildi, red ettik ! Ben, MHP Genel merkezinde ağalarla görüşürken, bana bile sen menfaat için mi ülkücü oldun ? Denildi !  Önceden memleketin BEKASI diye komünistlere karşı düşmanlaştırılmıştık, şimdi BEKA-BEKA diye AKP ve yandaşlarına biat ile, karşıtlarına düşmanlaştırılan ülkücüler var. AKP giderse, REİS giderse TÜRKİYE bölünür, parçalanır aman haaa! diyen bir ÜLKÜCÜ ANLAYIŞ var şimdi. Reis ölürse, seçimi kaybederse… yandık-öldük-bittik diyen bir anlayış !

Ve, ülkücülerde müthiş bir dağılma sürecini yaşıyoruz farkındaysanız.

ÜLKÜCÜLER MHP de mi ? BBP de mi ? AKP de mi ? CHP de mi ? İYİ Partide mi ? Zafer Partisinde mi ? …  marjinal tabela partilerini de sayarsanız göreceksiniz ki ÜLKÜCÜLER her partide varlar !

Hangi partiler meclise girecekse, hepsinde mutlaka… ÜLKÜCÜLER var değil mi ?

Hatta HDP-HÜDAPAR gibi kürtçü partilerde bile vardır ki, girin içlerine… içlerinde Ülkü Ocaklarında çay içen ülkücüleri, orada bile görürsünüz ! Sırrı Sakık dahil.

Tespih taneleri gibi dağılmış bu ülkücülerin, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMA hedefleri demek ki yok. Türk Milletini aldatmışız 50 yıldır. Emperyal abilerin hizmetinde kullanılmışız da, hakikatten kullanışlı malzemeymişiz ki, diş dolgusu gibi ısıran dişleri sağlamlaştırmışız yıllardır !

Şimdi 2023 seçimleri var yaaa… Bakın ve söyleyin bana !

ÜLKÜCÜLER hangi partide ?============ÜLKÜCÜLER iktidar olmak istiyor mu ?

TÜRK MİLLETİNİ aldatma güdülerimiz bitmemiş ki, ÜLKÜCÜ CUMHURBAŞKANI diyerek bile, aday çıkarmışız değil mi ? Hangi partiye oy atsak, HDP dahil… ülkücülere oy atıyoruz sanki !

Ben ki ; ülkücü hareketin 50 yıllık hafızasıyım sayılır… Ben bile, bugüne kadar ÜLKÜCÜLERİN Türkiyeyi tek başına yönetmeye dönük, tek bir alt yapı çalışmasını duymadım, görmedim arkadaş ! Kim ne zaman karar verdi ki, Türkiye hazır ve ÜLKÜCÜLER hazır ve Türkiyeyi artık, ülkücüler yönetecek ! Bu kararı veren ve bu kararlıkta olan ülkücülerin, haddim olmasa da… lütfedip, bu hedeflerini , bu yöndeki çalışmalarını,  bize açıklamasını isterim.

Haaaa, bu açıklamayı yaparken ÜLKÜCÜ kim bir de onu açıklasınlar da, Ramazan NARİN gibi birileri çıkıp ikide bir ÜLKÜCÜ-KOMÜNİSTİM falan demesin ! Bu garabeti giderin, bu karanlığı aydınlatın arkadaş ! Ülkücüler kullanılıyor mu? Kullanışlı mı ? Tespihi mi, tanelerini mi seviyoruz ? Bilelim ! 13/04/2023  NOGAYTÜRK

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.