TRABZON HÜSEYİN ÖRS İÇİN AYAĞA KALKTI.

TRABZON HÜSEYİN ÖRS İÇİN AYAĞA KALKTI.
Yayınlama: 08.12.2022
A+
A-

BİRSEN BOZKIR- Millet İttifakı, Trabzon Meydan Parkı’nda toplanarak İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e TBMM’de yapılan saldırıyı kınadı.

İYİ Parti İl Teşkilatının organize ettiği kınama programına Millet İttifakı üyeleri katıldı.
Konuşmayı yapan İYİ Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Aslantürk, “Değerli katılımcılarımız kıymetli basın mensupları, öncelikle yakalanmış olduğu amansız hastalıkla mücadelesini kaybeden basın mensubumuz Cevat Kol’a rahmet sizlere de sabır diliyoruz. Bu acil gününüzde sesimiz olmayı sürdürdüğünüz için teşekkür ediyoruz.
Sarayın vekili izahı mümkün olmayan çirkin bir harekette bulunarak Trabzon Milletvekilimiz Sayın Dr. Hüseyin Örs’e yumruk atmış ve ciddi şekilde yaralanmasına neden olmuştur. Aldığı darbe sonucunda kalp ritmi bozukluğu yasayan Sayın Vekilimiz ölümden dönmüştür. Yoğun bakim ünitesindeki tedavi sürecinin sonunda Ankara Güven Hastanesi servisine çıkarılan Vekilimiz Dr. Hüseyin Örs’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; İYİ Partililer ve kıymetli katılımcılar olarak, her fırsatta şiddete başvuran AK Parti zihniyetini kınıyoruz

Milletin derdiyle dertlenen vekilimizin yanında; şiddetin ise karşısında olduğumuzu yineliyoruz.

Toplumsal huzuru bitirme noktasına getiren insanların ekonomik krizle boğuşmasına neden olan ve bu doğrultuda toplumumuzu ayrıştıran bu zihniyetin, hata üzerine hata yapmasını kabul etmiyoruz. Vekilimize attığı yumruk neticesinde, neredeyse ölmesine sebep vermek üzere olan ve “böyle şeyler olabilir, özür dilemeyeceğim” diyen Zafer Işık’ı da insanlığa davet ediyoruz.

.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.