Tarsus’ta İy Partiye Bir Toplu Katılım Daha

Tarsus’ta İy Partiye Bir Toplu Katılım Daha
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-
İYİ Parti Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi’nde 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10:30’da İYİ Parti’ye toplu geçiş töreni düzenlendi. Törende İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Mehmet Yunus Seven’in ve İYİ Partililerin yüzlerinin gülmesi gözlerden kaçmadı.
Toplu geçiş töreninde konuşan İYİ Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Avukat Savaş Can, “Beni kırmayıp buraya gelen eş, dost, arkadaş ve tanıdıklarım, benimle beraber bu yolda yürüyenler hepinizden Allah razı olsun,” dedi.
Can, sözlerine; İYİ Parti’ye dahil olmasını ve bu yolda yürümesini sağlayan İlçe Başkanı Sn. Avukat Burak Özdil’e teşekkür ederek devam etti.
“İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Avukat Burak Özdil : İYİ Parti bu seçimi kazanacak, bugün iyi insanlar burada, inandıkları başkanın yanındalar, bu Tarsus’a umut olacak başkanın yanındalar, öyle ayak oyunu yapanlar yok burada, burada inanmış insanlar var diyerek, Bu ayak oyunları İYİ partinin Tarsus’ta iktidara gelmesini engelleyemeyecektir.
Değerli hemşerilerimiz, bu şehir çok güzel bir şehir, bu şehir güler yüzlü insanların yaşadığı bir şehir, işte bu güler yüzlü insanların yaşadığı şehre, güler yüzlü bir başkan, güler yüzlü bir idare lazım. Bu da sizlerin, bizlerin, partimize yeni katılan arkadaşlarımızın çalışmalarıyla gayretleriyle olacaktır, hepinize teşekkür ediyorum İYİ Parti’ye hoş geldiniz,” dedi.
Toplu geçiş töreninde konuşan İYİ Parti Tarsus Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Yunus Seven ise, “Konuşmama İyi Parti Ailesi her gün daha da büyüyor,” diyerek başladı.
Seven, “Geçtiğimiz gün Akkoza canlı yayında bana sormuştu bugüne kadar 4 sefer toplu katım 5. olacak mı diye sormuştu, Bende en kısa zamanda inşallah olacak demiştim. Bugün bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum.
Bu toplu geçiş töreninde emeği olan başta Savaş Can olmak üzere tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma, ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ederim.
3 Ay önce hiç şans vermedikleri İYİ Parti bugün seçimin ortağı, bu da rakiplerimizi inanılmaz korkutuyor. Çünkü iki aydır birileri sürekli büyümemizden rahatsız oluyorlar, Seçimi kazanacağımızdan rahatsız oluyorlar, şimdi de dedikodu çıkartıyorlar, neymiş Mehmet Yunus Seven çekilip bilmem falancayı destekleyecekmiş diye.
Ben hayatımda hiç kimseyi satmadım, bundan sonra da satmayacağım. Partimizde bundan birkaç gün önce bizim ihraç etmeyi düşündüğümüz, Bazı arkadaşların bugün ayrılıp diğer partilere destek olma adına, Bütün üyelerimize mesaj atıp algı yaratmaya çalışıyorlar.
Biliyorlar ki anketleri görüyorlar ki, bu seçimi İYİ Parti Kazanıyor. Seven, “Bu seçimi İYİ Parti kazanıyor. Bir nisan sabahı Tüm Türkiye Tarsus’u Tarsus İYİ partiyi konuşacak, Sizlerin dirayetini, sizlerin dik duruşunu konuşacak, belediyenin burçlarında İYİ Parti bayrağını hep beraber dikeceğiz inşallah,” diyerek tekrar aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hayırlı olmasını dilediğini ve teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Toplu geçiş töreni sonunda, partiye yeni katılanlara Başkan adayı Mehmet Yunus Seven, İlçe Başkanı Burak Özdil ve Meclis Üyesi Adayları parti rozetlerini taktılar. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.