Tarkanın gizli bağışı

Tarkanın gizli bağışı
Yayınlama: 17.02.2023
Düzenleme: 17.02.2023 12:51
A+
A-

Deprem bölgesine yaptığı yardımların bilinmesini istemeyen ünlü sanatçı Tarkan’ın ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı. “İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi” diyerek tepki gösteren Tarkan’ın AHBAP’a 1 milyon TL bağış yaptığı öğrenildi.

Gizli yardımda bulunan Tarkan AHBAP a ne kadar bağışladığı ortaya çıktı

Sanatçı Tarkan, depremin yaşandığı günden beri bölgeye ulaşarak yardımda bulunan AHBAP derneğine bağışta bulunmuş, ancak miktarının bilinmesini istememişti. Fenomen Oğuzhan Uğur “Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim…” demişti. Merak konusu olan Tarkan’ın yaptığı bağış ise belli oldu. Haluk Levent sosyal medya hesabından Tarkan’ın AHBAP’a 1 milyon TL bağış yaptığını duyurdu.

 

İSYAN ETMİŞTİ…

Geçtiğimiz günlerde “İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi” diyerek isyan eden Tarkan sosyal medya hesabından şu ifadelere yer vermişti: “Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi. Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil… Çok yazık… Milletimiz bunu hak etmiyor.”

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.