Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin hayatını kaybetti.

Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin hayatını kaybetti.
Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gültekin, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek depremden etkilenen illerde incelemelerde bulunmuş dün ise Ankara’ya dönmüştü.

Türkiye sosyalist hareketinin önemli isimlerinden Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin Ankara’daki evinde sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bir haftadır Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle deprem den etkilenen illerde incelemelerde bulunan Gültekin dün ise Ankara’ya dönmüştü.

Mehmet Bedri Gültekin’in cenazesi, yarın (15 Şubat 2021 Çarşamba) Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Merkezi önünde düzenlenecek törenin ardından memleketi Tunceli merkeze bağlı Gömemiş köyüne gönderilerek 16 Şubat Perşembe günü toprağa verilecek.

SON NEFESİNE KADAR HALKIN İÇİNDEYDİ

Mehmet Bedri Gültekin’in vefatının ardından Sosyalist Cumhuriyet Partisi’nden yapılan açıklamada “Türkiye sosyalist hareketinin önemli ismi, önderimiz, partimizin Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin’i kaybettik.

Yüreği her zaman halkı için çarpan Genel Başkanımız Mehmet Bedri Gültekin, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem felaketlerinin üçüncü gününden itibaren bölgeye giderek depremden etkilenen halkın acılarına ortak olmuş, bir haftadır bölgede incelemelerde bulunmuştu. Deprem bölgesindeki izlenimleri ve bölgedeki yaraların sarılması için yapılması gerekenleri partimiz yöneticileri ile değerlendirmek için dün Ankara’ya dönen Genel Başkanımız Mehmet Bedri Gültekin bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Genel Başkanımızı yarın saat 12’de Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Merkezi önünde düzenlenecek törenin ardından, Perşembe günü memleketi Tunceli’nin Gömemiş köyünde sonsuzluğa uğurlayacağız. Onu çok sevdiği topraklara emanet edeceğiz.

Mehmet Bedri Gültekin’in anısı mücadelemize ışık tutacak, Türkiye sosyalist hareketinin başı sağolsun.” İfadelerine yer verildi.

Haberasi de canlı yayın konuğu olarak ağırladığımız Mehmet Bedri Gültekin beye Allah’tan rahmet Sosyalist Cumhuriyet Partisi camiasına başsağlığı diliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.