Şehit polislerimizin katilleri AKP listelerinden Meclis’e girdi

Şehit polislerimizin katilleri AKP listelerinden Meclis’e girdi
Yayınlama: 22.05.2023
A+
A-

Şehit polislerimizin katilleri AKP listelerinden Meclis’e girdi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 28 Mayıs’ta PKK ile masaya oturanlara, polisimizi askerimizi şehit ettirenlere Türk Milleti’nin oy vermeyeceğini söyleyerek, “Şehit polislerimizin, Gaffar Okan’ın katillerinin domuz bağcı Hizbullahcıların siyasi uzantıları, AKP listelerinden vekil olarak meclise girdi” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki partililerle birlikte Afyonkarahisar merkezde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

PKK İLE MASAYA OTURANLARA; POLİSİMİZİ, ASKERİMİZİ ŞEHİT ETTİRENLERE OY YOK

28 Mayıs akşamında halkın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğini kaydeden Milletvekili Burcu Köksal, “28 Mayıs’ta Andımızı kaldıranlara oy yok. TC’yi kaldıranlara oy yok. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlara oy yok. PKK ile Oslo’da masaya oturanlara oy yok. Diyarbakır’da bebek katili Apo’nun mektubunu okuyanlara oy yok. Habur’da çadır mahkemelerinde PKK’yı affedenlere oy yok. Açılımla şehirlerimizi silah deposu haline getirtip Hendek operasyonlarında 800 polis ve askerimizi şehit ettirenlere oy yok. Terörist başı Apo’nun kardeşini TRT’ye çıkartanlara oy yok. Kobani’ye lojistik destek vermek için Güneydoğu Anadolu’da koridor açanlara oy yok. Siyasette dini istismar edenlere oy yok. Atatürk sevgisi olmayanlara oy yok. HÜDAPAR’la ittifak kurup Gaffar Okan’ın kemiklerini sızlatanlara oy yok. Şehide kelle diyenlere oy yok. K.Irak petrolünü satıp Türkiye’nin 1.4 milyar ceza almasına sebep olanlara oy yok. Ekonomiyi bilmediklerinden kuru soğanın kilosunu 25 TL’ye çıkartan halkını kuru soğana muhtaç edenlere oy yok. Türk Ordusuna Ergenekon ve Balyoz kumpası kuranlara oy yok. Türk Devletini 15 Temmuz zulmü ile muhatap edenlere oy yok. Ankara’yı parsel parsel satanlara oy yok. Türklüğü yok sayanlara oy yok. Din istismarcılığı ve Allah ile aldatıp Türk milletini fakru zaruret içinde bırakanlara oy yok. Türk Bayrağını değiştirelim diyenlere oy yok. Türkiye Cumhuriyeti’nin adının Anadolu Cumhuriyeti olmalı diyenlere oy yok. FETÖ’ye, ne istediniz de vermedik diyene oy yok. Pensilvanya’ya, dön artık hasret bitsin diyenlere oy yok. Ege’de 20 ada ve adacığın Yunanlılarca işgaline ses çıkartmayana oy yok. Kozmik odayı, bizden bir şey mi gizliyorsunuz diye açtıranlara oy yok. Türk diye bir ırk yoktur, Türk sentezdir diyene oy yok. Gençlerin umutlarını tüketenlere, emeklileri yaşlılıklarında değişik işlerde çalışmaya mahkûm edenlere oy yok. Egemenliği milletten alıp tek kişiye veren zihniyete oy yok. Ülkeye 13 milyon sığınmacı kabul ederek insanımızın geleceğini yok eden zihniyete oy yok. Yerli tohumu yasaklayanlara oy yok. Diyanetin ve bakanlıkların, tarikat ve cemaatler tarafından işgaline göz yumana oy yok. Deprem için toplanan 35 milyar TL. ÖTV’yi yok edenlere oy yok. Beşli çetenin vergi borçlarını silenlere oy yok. İmar afları ile deprem bölgesinde yıkıma neden olanlara oy yok. Borç alınan para ile saray yaptıranlara oy yok. Askeri hastahaneleri, Askeri Liseleri kapatanlara, Harp Okulları ve Harp Akademisini bozanlara oy yok.” ifadelerini kullandı.

İLK TURDA VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTEDİ

Afyonkarahisar’ı karış karış gezerek tüm vatandaşlara tekrar ulaştıklarının önemle altını çizen Milletvekili Köksal, “14 Mayıs öncesinde olduğu gibi şimdi de 28 Mayıs’a kadar Afyonkarahisar’ı ilçe ilçe, belde, belde, köy köy, ev, ev, kapı kapı dolaşarak tüm vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. İlk turda vatandaş değişim istedi. İktidardan memnun olmadığını belirtti. İktidar bir kere vatandaşa güven vermiyor. Adam kazanamadı. Maç sıfıra sıfır yeni başladı. Bizimle ilgili AKP tarafından, AKP vekilleri tarafından çok kötü bir algı yayıldı. Sürekli terörle iç içe gösterildik. Ben şunu söylemek istiyorum. AKP megrimegri diye görüşmeler yaptı. Osla’da PKK ile görüşmeler yaptı. Bebek katiline Sayın Öcalan diye hitap etti. Barzani’yi davulla zurnayla misafir etti. Çadır mahkemelerinde teröristlerin ayağına savcıları getirdi. Onları çadır mahkemelerinde beraat ettirdi. PKK’lı teröristler ellerinde paçavra bayraklarla herkesi selamladı. Türkiye bu olayları gördü ve akabinde Hendek olaylarında 800’e yakın vatan evladımız şehit oldu. Sonra çıktı AKP, aldatıldık dedi. Ama terörist başı bebek katili Apo’nun mektubunu devletin resmi televizyonu TRT’de okuttu. Bunları yapan AKP, şerefli komutanları, Ergenekon, Balyoz kumpaslarıyla hapishaneye attırdı. Yaşlı demedi, onların vefatını izledi. Ama öbür taraftan Hizbullah terör örgütünün üyesini Cumhurbaşkanı özel afla dışarıya çıkarttı. Şehit polislerin, gazetecilerin, Gaffar Okan’ın katillerinin domuz bağcı Hizbullahların siyasi uzantısını AKP listelerinden vekil olarak meclise soktu. AKP Genel Başkanı Erdoğan, FETÖ elebaşısının elini eteğini öptü. Gel de bu hasret bitsin diye kürsülerde seslendi. Sonuç 15 Temmuz’u yaşadık. 250 vatandaşımız şehit oldu. Sonradan çıktı, ‘Aldatıldık dedi. Allah affetsin.’ dedi. Ama ben affetmeyeceğim onları. Şimdi soruyorum, kim terörle iç içe, kim terörden medet umuyor? Yol yaptık, köprü yaptık, uzaya çift şeritli yol yaptık dediler. Şimdi gelişmiş ülkelere bakıyorsun, adamlar uzayda patates, soğan yetiştirme yöntemlerini arıyor. Bizse bu ülkede patatesi, soğanı nasıl ucuza alırız diye bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.