SEÇİMLE BELİRLENEN KARARLARI GÖZETMEK, DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR”

SEÇİMLE BELİRLENEN KARARLARI GÖZETMEK, DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR”
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile haziran ayında Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un başkanlığında Kent Konseyleri Masası’nın çalışmalarına başladığını söyledi. Torun, “CHP olarak katılımcı demokrasiyi içselleştiren ve sosyal demokrat bir anlayışı sahip partiyiz. Ülkemizde demokratik katılımın en önemli unsurlarından olan Kent Konseylerini güçlendirmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Seyit Torun’un konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

 

“ÇALIŞMANIN BAŞARILI GEÇMESİNİ DİLİYORUM”

 

“Yerel Yönetimler Birimi’mizde oluşturduğumuz Kent Konseyleri Masası’nın çalıştayına hepiniz hoş geldiniz. Yerel Yönetimler Birimi’mizde üç arkadaşımız ile birlikte çalışıyoruz. Belediyelerden sorumlu Yaşar Tüzün; Kent Konseylerinden ve Belediye Meclis Üyelerinden Sorumlu Burhanettin Bulut; Cavit Arı arkadaşımız, İl Genel Meclisi ve Muhtarlardan Sorumlu arkadaşımız.

 

Biz Yerel Yönetimlerde böyle bir paylaşım yaptık. Her arkadaşımız kendi alanlarıyla ilgili çalışmaları büyük bir özveriyle, büyük bir dikkatle sürdürüyorlar. Bugün de Burhanettin Bulut, Adana Milletvekilimizin başkanlığında yürüttüğümüz bu çalışmanın başarılı geçmesini diliyorum.”

 

“SEÇİMLE BELİRLENEN KARARLARI GÖZETMEK, DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.