Gündem

O “UCUBE” YAPIT KALDIRILIYOR

Paylaş

 

Mustafa AKER-Merkez Dörtyol Mevkiindeki Yusufiye Cami Bahçesinde “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” Programında Belediye Başkanı Memiş Soruları Yanıtladı

Kentle İlgili Yapılan Yapılacak Olan Çalışmaların Sorulduğu Programda En Dikkat Çeken Sorulardan Biri de  Zahit Mahallesi Çilçil Mevkiinde Bulunan Dönemin Belediye Başkanı Hacı Ali Polat Tarafından Yapılan Ve Halkın da “Ucube” İsmi Verilen “Susuz Şelale” Sorusu Oldu.

“Susuz Şelale’ nin Bu Yıl İtibariyle Ortadan Kaldırılacağını İfade Eden Bayburt Belediye Başkanı Memiş;” şelalenin yapımının yanlış olduğu yönünde görüş belirterek, yıllardır yaşanan çirkin görüntünün bu yıl itibariyle ortadan kaldırılacağını ifade etti ve yerine yapılması düşünülen projeyi anlattı.

Şelale yapılan alanın bir kısmının belediyeye ait olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Memiş, yapının sökülmesinin ardından, yerine mesire alanı yapılabileceğini ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü ifade etti

Program Daha Sonra Soruların Cevaplanması Vatandaşla Kısa Sohbet Ve Çorba İkramının Ardından Sona Erdi

Paylaş
Avatar fotoğrafı

Mustafa AKER

Doğu Karadeniz Bölge Koordinatôrü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir