Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’dan Cumhurbaşkanı’na Soru BOP Eş Başkanlığı Göreviniz Devam Ediyor mu?

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’dan Cumhurbaşkanı’na Soru BOP Eş Başkanlığı Göreviniz Devam Ediyor mu?
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, haftalık basın toplantısı düzenledi.Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu.Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, vatandaşlara İsrail’in ürünlerini boykot etme çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Ben sokaktaki eylemin ötesinde Müslüman halkın…Yöneticilerden umudum yok. Yönetici göbekten emperyale bağlı ama halkın şuurlu bir biçimde en azından malları boykot edin, malları almayın. Başka muadilleri var onlara yönelin illa kola içmeniz gerekmiyor. 1,5 milyarın bu şekilde davrandığını düşünün büyük bir eylem. Malları alırken bunlara dikkat etmelerini öneriyorum ve sadece Türk kamuoyuna değil, sözüm bütün bu coğrafyada yaşayan insanlara. Yeter bu kadar da mı yapamıyorsunuz. Acınızdan ölecek değilsiniz herhalde. Dolu dolu farklı yollarınız var. Size zulmeden soykırım yapan soykırımı destekleyen ülkelerin malını boykot edin.

Müslüman görünen ama onlardan farksız olan yöneticiler lüks hayatlarına devam etmeyi tercih etmişler yanı başlarında kardeşlerinin gördüğü zulüm ve soykırıma hiçbir tepki vermiyorlar.Bu ortaya konan senaryonun farkındayız. Hamas’ın yaptığı eylemler kontrollü eylemlerdi. Güya Mossad’ın haberi yokmuş, Alman hükümetinin haberi yokmuş. Mısır hükümetinin haberi yokmuş. Halbuki mısır istihbaratı Amerikan istihbaratı demek bunu bilmeyen var mı? İsrail ve Amerika istemedikçe Gazze’deki kapıyı açamaz.

Uluslararası Ceza Mahkemesi emperyal güçlerin emrinde… Netanyahu hakkında ve İsrailli yetkililer hakkında neden karar veremez? Neden bir ülke ilgili mahkemeye başvuru yapamaz. Çelişkiye bakar mısınız gücü olanın işi yürüttüğü gücü olmayanın da ahlayıp vahladığı bir dünya. Lahey’de bulunan Hollanda da bulunan Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin başsavcılığına müracaatta bulunacağız. Netanyahu’nun ve İsrail yetkililerinin savaş suçu işledikleri ve insanlık suçu işledikleri için yargılanmalarını isteyeceğiz.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, İsrail ürünlerine boykot çağrısı yaparak “Başka muadilleri var onlara yönelin illa kola içmeniz gerekmiyor. 1,5 milyarın bu şekilde davrandığını düşünün büyük bir eylem. Yeter bu kadar da mı yapamıyorsunuz. Acınızdan ölecek değilsiniz herhalde. Dolu dolu farklı yollarınız var. Size zulmeden soykırım yapan soykırımı destekleyen ülkelerin malını boykot edin” dedi.

Türkiye ne yapmalı? Türkiye ve halkı Müslüman olan ülkeler yönetimleri… Halkı Müslüman kendileri tuhaf tuhaf olan yaratıklardan bahsediyorum. Bizim geçmişten beri mazluma sahip çıkma durumumuz vardır. Burada Sayın Cumhurbaşkanı’na soruyorum BOP eş başkanlığı göreviniz devam ediyor mu? Devam ediyorsa lütfen eş başkanıyla oturup konuşun ve bu işe müdahale edin. Eş başkanlığınız sona erdiyse kamuoyuna açıklayın da sizden başka beklenti içerisine girmeyelim.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.