Mili Mücadele Partisi Genel Başnaı Ahmet Kaya’dan Sert Açıklama!

Mili Mücadele  Partisi Genel Başnaı Ahmet Kaya’dan Sert Açıklama!
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-

Mili Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya’dan Sert Açıklama!

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Cengiz’e yapılanları siyasi baskı olarak değerlendirdi..
Doğabilecek tüm olumsuzlukların sorumluluğu devlete ait olduğunu söyledi.
Başkan Kaya, yaptığı yazılı açıklama’da Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Cengiz’e yapılanların insan hakları ihlali olduğunu ifade ederek yapılanların sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Milli Mücadele Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Cengiz bey, iktidara muhalif diye 03 Ocak 2023 tarihinde Metris cezaevi ne konulmuştu.
Cezaevinde iken Bilinçli ve kasıtlı olarak Akli dengesini bozmak veya yavaş yavaş organlarını zehirlemek için, Bakırköy Mazhar Osman Akıl ve Ruh hastanesine zorla yatırılmış, akıl almaz işkenceler uygulanmış, zorla iğneler vurulmuştur.

Yine ne tesadüftür ki; aynı Adli ve Emniyet Makamları ve de aynı Kamu mensupları tarafından 06 Ekim 2023 tarihinde, yine aynı Mahkemenin, aynı Hakimi aynı karakolun aynı polisleri tarafından, evi basılmış, zorla Bakırköy’de bulunan Mazhar Osman akıl ve Ruh hastalıkları hastanesine yatırılmıştır.

Kopyalanmış, Robotlaştırılmış, bu tecriti, Mafya ve çete vari gibi yönetilen Ülkemizde Adalet, Hak, Hukuk, tarafsız ve bağımsız bir Yargı kalmamıştır.
Talimatlara göre hareket eden Kamu kurum görevlileri, aldıkları talimatlar doğrultusunda kararlar veren Yargı Sistemi üyeleri.
“YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA” karar veremez.
Dolayısıyla iktidar adına karar verme sistematik bir şekilde, tüm Ülkemizdeki Adliye ve Yargı kurumlarını kuşatır hale gelmiştir.


Gayeleri şudur; akli dengesi gayet yerinde olan, profesyonel bir beyin gücüne sahip bu arkadaşımızı hastanede yapacakları ayarlanmış tuzaklarla, akıl almaz işkencelerle zorla iğneler vurmak, aklı dengesini bozdurmak, delirtmek veya zehirleme yoluyla ölümcül kimyasal içerikli maddelerle hayatını felç etmektir.

Burada tüm alakadarlar tüm kurum ve kuruluşları, adli ve idari Makamları çok ciddi bir şekilde uyarıyoruz.

Atyekin Cengiz beyin başına gelecek her türlü beladan, musibetten, ona yapılacak sağlık tuzaklarından, zorla iğneler yapılıp, akli dengesini bozacak sinsi, kirli, gizli, şaytani müdahalelerden herkesi sorumlu tutacağız. Bu konu da gereken tüm şikayet ve başvurularımızı en üst makamlara kadar yapacağız.

TC Devletini yönetenlere, alakadar tüm kurum ve kuruluşlara önemle ihtar ve ihbar ediyoruz…

Ahmet Kaya

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0S4iJcVK9qx7wAF6aJSA3vpmzEm9ejoMW4F8DdhezQstF8wEgp7HK7T9r3chYDEKol&id=100069627307693&sfnsn=scwspwa&mibextid=tpTJ1i
Üstte linkini verdiğim Facebook sosyal medya hesabından Aytekin Cengiz beyin kendi açıklamasını da ilave ettik.
Elimizde bu yaşanan hadiselerle ilgili çeşitli belgelerin bulunduğunu, gerekir ise Kamu oyuyla paylaşabileceğimizi buradan ilan ederek, Devletimizin yasalarının uygulayıcıları, Kamu görevlilerinin, Hukuku kendilerine göre eğip bükmelerine müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha altını çize çize beyan ederek, bu HUKUKSUZLUĞUN KARŞISINDA OLACAĞIMIZI Kamu oyuna duyuruyoruz!

Haberasi Basın, Yayın, Genel Kordinatörü
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.