MHP’DEN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR

MHP’DEN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
Yayınlama: 02.02.2024
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Adana’nın Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının kapatıldığını, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü’nün de görevden alınıp merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı. Yalçın gerekçenin, yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri olduğunu belirtti.Mhp, Adana’nınKaraisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarını kapatıp, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü’yü de görevden alarak disipline sevk etti.

MHP’DEN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Mhp, sürpriz bir karara imza attı. Mhp, Adana’da 3 ilçe başkanlığını kapattı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başdanışmanını görevden aldı.

3 İLÇE BAŞKANLIĞI KAPATILDI, BAŞDANIŞMAN GÖREVDEN ALINDI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konuya ilişkin şunları söyledi: “Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.