Gündem

Mersin İl Jandarma’dan 13 İlçede Eş Zamanlı Yoğunlaştırılmış Trafik Denetimi.

Paylaş

TRAFİK JANDARMASI TARAFINDAN YOĞUNLAŞTIRILMIŞ TRAFİK DENETİMİ

Mersin İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması tarafından 13 ilçede drone destekli yoğunlaştırılmış trafik denetimi yapıldı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması il genelinde bulunan sorumluluk bölgesinde

arama ve kontrol faaliyetleri gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan ATASOY kontrol ve denetime katılan ekipleri yerinde denetleyerek, vatandaşlar ile sohbet etti ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Asayiş ve trafik timleri tarafından eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamaya (47) Trafik Jandarması Timi ve (13) Asayiş Timi ile (180) personel katıldı.Yapılan denetimlerde (10.660) araç ile (11.354) şahıs sorgulanırken, araması bulunan (128)

şüpheli de yakalandı, trafiğe uygun olmayan (32) araç ise trafikten men edildi. Ayrıca toplamda (192) araç sürücüsüne (606.447,00) TL idari para cezası kesildi.

Paylaş

Zekeriya Nuranoğlu

Haber-asi Genel Kordinatörü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir