Meral Akşener in danışmanı iyi Parti’nin beyni Murat İde İyi parti ile yollarını ayırdı

Meral Akşener in danışmanı iyi Parti’nin beyni Murat İde İyi parti ile yollarını ayırdı
Yayınlama: 02.11.2023
Düzenleme: 03.11.2023 11:36
A+
A-

İyi parti genelmerkezde personel mutsuz ve huzursuz….

İyi parti genel merkez personeli uzun süredir şikayetçi olduğu aksaklıklar dile getiriyordu Önce mesai ücretlerini ve akşam yemegini kaldırıldı. Kendilerini mobbing uygulayıp istifaya zorlandıkları ve personel istifa etmeyince gözdağı verip 6 personeli işten çıkarttıldığı söylenenler arasında. Daha sonra  tüm personeli ile  toplantı yapılıp uyarıldığı bilgiler arasında

İYİ Parti’nin İstanbul, Ankara, Elazığ il başkanları ve yönetim kurullarının istifalarının alınmasından sonra partinin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Meral Akşener’in basın müşavirliği görevini yürüten Murat İde’nin bu akşam görevine son verildi.

 

Aynı gün 6 çalışanın daha partiyle ilişiği kesildi.

 

Basın müşavirliğinden önce bazı televizyonların genel yayın yönetmenliğini yapan Murat İde, İYİ Parti’nin kurulduğu 5 Ekim 2017’den bu yana Akşener’in basın müşavirliği görevini yönetiyordu.

Murat İde’nin bu akşam müşavirlikle ilişiğinin kesilmesi parti yöneticileri ve çalışanları arasında da şaşkınlığa neden oldu. Murat İde, SÖZCÜ’nün sorusu üzerine görevine son verildiğini doğruladı.

 

Partide bazı genel başkan yardımcılarının bilgileri dışında sekreterlerin işine son verilmesi ya da görev yerlerinin değiştirilmesi de çalışanları huzursuz etti. Bir yetkili “Genel Merkez’de moraller son derece bozuk. Çalışanları huzursuz” dedi.

Akşener, Basın Müşaviri Murat İde’nin görevine son verdi

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in basın müşaviri Murat İde’nin görevine son verilirken 6 sekreter de işten ayrıldı.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.