Mansur Yavaş karşına aday gösterilen il başkanı istifa etti

Mansur Yavaş karşına aday gösterilen il başkanı istifa etti
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

Yazılı açıklama yayımlayan Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti GİK toplantısında alınan kararla ilgili çekincelerini dile getirdiklerini söyleyerek, “Partimiz Genel İdare Kurulu’nda alınan, 81 ilde işbirliği olmaksızın yerel seçimlere girilmesi kararının ardından, Ankara açısından çekincemizi dile getirmiş bulunduğumuzdan işbirliği yapmamız gerekliliği konusundaki görüşümüz parti yönetimimizle çeliştiği için görevimizden istifamız kaçınılmazdır” dedi.

Mevkinin, makamın kendileri için hiçbir önemi olmadığını vurgulayan Köylüoğlu, “Görevimizi onurumuzla ifa ettik; onurumuzla inandığımız yolda ilerliyoruz. Bütün yol arkadaşlarımla birlikte Ankara aşkı ile çalışmaya ve yaşadığımız müddetçe bu kente olan borcumuzu ödemeye devam edeceğiz” diye devam etti.

İstifa eden Köylüoğlu, şöyle bitirdi:

“Bu cihetle, 29 Ocak 2023 tarihinde devraldığım İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum. Dokuz aylık süreçte birlikte yol yürüdüğüm, çalışmaktan onur duyduğum dava arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Açıklamanın tamamı şöyle:

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.