Makam Aracını Kurşunladılar.

Makam Aracını Kurşunladılar.
Yayınlama: 27.03.2024
Düzenleme: 28.03.2024 07:27
A+
A-

Makam Aracını kurşunladılar.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Bozdoğan’ın makam aracına pompalı tüfekle saldırı.

Bir programa katılmak üzere Tarsus’un Yüksekköy mahallesine giden Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Bozdoğan araçtan indikten sonra makam aracı pompalı tüfekle kurşunlandı.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda jandarma eylemi yapanları aramaya başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise başka yerdeki programı esnasında öğrendiği olayı şiddetle kınarken “kimse bizi yolumuzdan alamayacak” dedi.

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın canına kastedildi. Bozdoğan’ın iftarlık çorba ve ekmek dağıtımı yapmak üzere gittiği Tarsus’a bağlı Yüksek Mahallesi’nde makam aracına pompalı diye tabir edilen ateşli silahla saldırı gerçekleştirildi.
Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın aracına yapılan pompalı silah saldırısı, bölgede büyük endişe ile korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Saldırının gerçekleştiği sırada Bozdoğan, çorba ve ekmek dağıtımı için katıldığı bir programdaydı. O sırada aracında olmayan Bozdoğan mucizevi bir şekilde saldırıdan sağ kurtulmasını sağladı.
KORKUTAMAYACAKLAR, KORKMUYORUZ
Son andan saldırıdan yara almadan kurtulan Bozdoğan, ekip arkadaşları tarafından başka bir araca bindirilecek olay yerinden uzaklaştırıldı. Bozdoğan’ın canına kasteden saldırganların kendisini korkutamayacakları ifade etti.
Babası olan Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan’ın adaylığının hukuksuz bir şekilde 4 parti tarafından engellenmesinin ardından Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır söylemi ile Memleket Partisinden Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Ozan Mehmet Bozdoğan seçim çalışmalarını sürdürürken uğradığı silahlı saldırıya aldırış etmeden çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.
Oğlunun Makama aracına yönelik saldırıyı haber alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan katıldığı programı yarıda keserek Belediye yerleşkesine geldi. Baba Bozdoğan oğlunun olaydan yara alamadan kurtulduğunu görünce rahat bir nefes aldı. Konu hakkında bilgi alan Başkan Bozdoğan bu tip saldırıların kendilerini korkutamayacağını yineleyip çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz dedi
Yaşanılan olayın ardından Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.