LİGDE KALMAK İÇİN SON 1 MAÇ

LİGDE KALMAK İÇİN SON 1 MAÇ
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

Mustafa AKER-Bayburt Özel İdarespor sezonun bitimine iki hafta kala kendi evinde Sivas 4 Eylül sporu 2-1 yenerek ligde kalma şansını son maça taşıdı.

Ligde kalma mücadelesi veren Bayburt Özel İdarespor, ligden düşmeyi garantileyen Sivas 4 Eylül sporu mağlup ederek lige tutma umudunu son 90 dakikaya taşıdı.

Saat 15.00 başlayan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başlayan sarı siyahlılar 6. dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Gökmen Can Güner topu ağlara gönderdi 1-0.

Attığı golden sonra daha rahat top çevirmeye başlayan Bayburt Özel İdarespor bu ke sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasında topu anünde bulan Melih Kılıç topu ağlara göndermekte zorlanmadı, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Genç bir kadroya sahip olan Sivas 4 Eylülspor zaman zaman atak geliştirse de son vuruşlarda başarılı olamadı. Maçın ilk 5 dakikası sarı siyahlıların 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Taraftarlar maçı izlerken diğer taraftan ise telefonlarından Ağrıspor deplasmanında mücadele eden Darıcasporu takip ediyorlardı. Düşme hattında bulunan Bayburt Özel İdarespor ile Darıcaspor arasında yaşanan kıyasıya yarışta son iki hafta her iki takım adına büyük önem arz ediyor.

Genç Osman Stadyumundaki maçın ikinci yarısında Sivas 4 Eylül spordan oyuna giren Osman Şentürk 59. dakikada ceza sahasının çaprazından kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu 2-1.

Toparlanmaya çalışan Bayburt Özel İdarespor 61 ve 64. dakikalarda geliştirdiği ataklarda iki topu birden direkten döndü.

Maçta durum 2-1 olunca taraftarların ve futbolcuların stresi iyice arttığı dakikalarda Ağrısporun Darıcaspor karşısında 1-0 öne geçmesi tribünlerdeki desteği iyice artırdı.

Dakikalar ilerledikçe konuk takımın atakları biraz daha tehlikeli olurken, Bayburt Özel İdarespor yaptığı değişikliklerle galibiyeti koruyarak sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Maçın uzatma dakikaları en heyecan dolu dakikalar olsa da başka gol olmadı ve Bayburt Özel İdarespor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Darıcaspor deplasmanda yenilince aldığı galibiyetle umutlarını son maça taşıyan Bayburt Özel İdarespor sezonun son haftasında 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Fatsa Belediyesporla mücadele edecek.

Fatsa Belediyespor deplasmanında 1 puan dahi Bayburt Özel İdaresporun ligde kalmasına yetiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.