KIRICI GÜVEN TAZELEDİ

KIRICI GÜVEN TAZELEDİ
Yayınlama: 14.01.2023
Düzenleme: 14.01.2023 22:21
A+
A-

Mustafa AKER- İYİ Parti Bayburt 3.Olağan genel kurul yapıldı
Mevcut İl Başkanı Yılmaz Kırıcı tek aday girdiği seçimlerde  güven tazeledi.
İYİ Parti Bayburt İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yaptı.
Divanda 21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, 25. Dönem Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu, İYİ Parti Bayburt Kurucu İl Başkanı Süleyman Burç, İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş görev aldı
Kongrede Konuşma yapan İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağiralioğlu;” Siyasi hayatımda amblemleri farklı olan siyasi partiler içinden bulundum.
Rahmetl Başbuğ Alparslan Türkeş ile başlayıp Muhsin Başkan ile devam edip şimdi de İyi parti de ne dediysek bugün de aynısını diyoruz”dedi
Kongreye partililerin yanı sıra CHP Bayburt İl Başkanı Aidl Uzunhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Fatih Bayram CHP İl Başkan Yardımcısı Maksut Erol CHP Merkez İlçe Sekreteri Mustafa Aker Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, DEVA Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Demokrat Parti Bayburt İl Başkanı Metin İpek, Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer katıldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.