İYİ PARTİ’DEN MİLLİ YAS ÇAĞRISI

İYİ PARTİ’DEN MİLLİ YAS ÇAĞRISI
Yayınlama: 24.12.2023
Düzenleme: 24.12.2023 16:12
60
A+
A-


Haber Merkezi- İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Şehitlerimizi uğurlarken, milletçe birlik ve beraberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için milli yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı son 24 saatte 12 mehmetçiğimizin şehit olduğunu duyurdu. Ülke olarak yas içerisinde olduğumuz bu günlerde İYİ Parti’den yeni bir çağrı geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;”Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve bareberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz.

Şüphesiz bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir.

Aziz ruhları şad…”Dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.