İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINA AV.BURAK ÖZDİL  SEÇİLDİ.

İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINA AV.BURAK ÖZDİL  SEÇİLDİ.
Yayınlama: 05.12.2022
Düzenleme: 05.12.2022 17:32
A+
A-

İYİ Parti Tarsus ilçe teşkilatının 3. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı ve Burak Özdil başkanlığındaki liste seçimi kazandı.

Mevcut başkan Daniyel Mercan’ın aday olmadığı genel kurul toplantısında divan başkanlığına Meral Akşener’in danışmanı Ömer Karakaş yaptı.

  1. olağan genel kurulda başkanlık için yarışan adaylar Av. Suat Şahin ve Av. Burak Özdil’in konuşmalarının ardından, sırasıyla İyi Parti Tarsus ilçe başkanı Daniyel Mercan, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

432 delegeden 411 delegenin katıldığı seçimde Burak Özdil başkanlığındaki liste 228 oyla seçimi kazanırken, Suat Şahin başkanlığındaki liste 176 oy aldı, 7 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonucunun açıklanmasından sonra Divan Başkanı Ömer Karakaş, İl Başkanı Mehmet Dutar ve seçimi kazanan Burak Özdil birer konuşma yaparak delegelere teşekkür etti.

İlçe Başkanlığına seçilen Burak Özdil, “Bu seçim sonucuyla kazanan Tarsus, kazanan Mersin ve Türkiye olmuştur. Kazanan İyi Parti olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra partimizi Tarsus’ta birinci parti yapmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş’ın Divan başkanlığı yaptığı kongreye İyi Parti Gik Üyesi önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal,Milli Yol Partisi Mersin İl Başkanı Hasan Köse,Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu ve BBP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ali Atay  ile basın mensupları, çeşitli parti temsilcileri, delegeler,üyeler ve kalabalık bir kitle katıldı.

Yeni seçilen Av.Burak Özdil’in yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Hatice Tekeli, Nihat Gider, Şimel Mert, Mustafa Özyiğit, Münevver Kıral, Ali Buğra Gazi, Umay Kolay, Ersin Türkmen, Esin Ersöz, Haluk Barış Tuğrul, Nejla Tıraş, Cihangir Akgül, Özden Dörtlemez, İlke Özyaşaoğlu, Habibe Başceylan, Atilla Şahin, Mustafa Ödemiş, Hıdır Aktan, Kasım Onur Gökşen, Muttalip Ortak, Ahmet Dirik, Abdullah Çolak, Mehmet Emir Yeşil, Ali Atay, Akın Azrak, Aydın İbil, Fehmi Güngör, Selahattin Ergezer, Mahmut Yıldızkıran, Umut Karagözlü, Özben Özdemir ve Feridun Yalçın yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.