İYİ PARTİ TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OPR. DR. MEHMET YUNUS SEVEN KAMUOYUNA PROJELERİNİ YOĞUN KALABALIK BERABERİNDE TANITTI

İYİ PARTİ TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OPR. DR. MEHMET YUNUS SEVEN KAMUOYUNA PROJELERİNİ  YOĞUN KALABALIK BERABERİNDE TANITTI
Yayınlama: 05.03.2024
Düzenleme: 05.03.2024 09:51
A+
A-
Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven’in May Life Plaza salonunda düzenlenen proje Tanıtım parogramına İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, İyi Parti Mersin İl Başkanı Suat Şahin, Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Genel Başkan yardımcısı Taner Demirer yaptığı konuşmada, Tarsus gibi geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan Tarsus’a İyi Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yunus Seven’in çok iyi geleceğini belirterek, sağlıktan ekonomiye, eğitimden spora, sosyal ve kültürel alanlarda kısaca hayatın her alanında birbirinden güzel ve anlamlı projelerle kente hayat vereceğini ifade etti.
İyi Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Tarsus’un yönetimine talip olduklarını, iyi partili belediye başkanlarının yerel yönetimlerde hayata geçirecekleri projelerle bulundukları kentleri dinamik kentler haline getireceklerini kaydetti.
Türkiye’de halkın giderek yoksullaştığını, 10 milyon emeklinin 10 bin tl.ye, 4 milyon emeklinin 10 bin tl.nin biraz üzerinde olduğunu, asgari ücretin ise 17 bin 002 tl. olduğunu, oysa açlık sınırının ise 16 bin lira olduğuna dikkat çekti.
Yerel yönetimlerin iyi yönetilmesi halinde açlık ve sefalet içindeki halkın hayata geçirilecek projelerle gerek sosyal ve kültürel yönden, gerekse ekonomik yönden kalkınacağına dikkat çeken Ayfer Yılmaz, “Her yolu tarihe ve kültüre çıkan Tarsus iyi yönetildiği takdirde bolluk ve berekete çıkan bir kent olabilecektir. Gerek bereketli toprakları, gerek inanç ve kültür turizmi, gerek ekoturizmi, deniz ve güneş turizmi, gelişmeye hazır bekleyen sanayi yatırımları, 1996’da başlattığımız sahil projemiz hayata geçirilmiş olsaydı, Çukurova uluslararası Bölgesel havalimanı tamamlanmış olsaydı bugün bambaşka bir Tarsus’tan, hayatın her alanında kalkınmış, sorunlarından büyük ölçüde arındırılmış bir Tarsus’tan bahsediyor olacaktık. Ama 31 Mart yerel seçimlerinde sağduyu sahibi Tarsus halkı İyi Parti adayı Op. Dr. Mehmet Yunus Seven’i Belediye Başkanı seçerek, bu tarihi seçimi fırsata çevirecektir” dedi.
Belediye Başkan adayı Mehmet Yunus Seven ise 31 Mart yerel seçimleri proje lansman toplantısına katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “1 Nisan sabahından itibaren hayata geçireceğimiz projelerimizi sizlerle paylaşacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan içerisindeyim. Sokakları tarihin sonsuzluğuna açılan, attığınız her adımda yaşanmışlıkların izini barındıran kadim kentimizi hak ettiği değere kavuşturacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Kötüler için zehir, iyiler için şifa ve dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirecekler için bilgelik anlamı taşıyan Şahmeran efsanesinin doğduğu topraklar olan Tarsus için, yorulmadan çalışmaya yemin etmiş bilge insanlarla yola çıkmış olmanın getirdiği büyük mutluluk ve heyecan içerisindeyim” diye konuştu.
1 Nisan’dan itibaren hayata geçirecekleri en büyük projenin Tarsus’un yıpranan sosyal ilişkilerini, unutulan komşuluk, zayıflayan akrabalık ilişkilerini yeniden imar etmek olacağını belirten Seven, “Biz aklına imar denince rant gelen yöneticiler olmayacağız. Geçmişini inkar ve ihmal etmeyen ondan ilham alan, modern ilim ve fenle, şehri geleceğe hazırlayan, hayatın ahengini tutturan,ve mutluluk üreten bir yönetim arzuluyor. Tarsuslu hemşehrilerim cebinde ki paraya güvenerek ortaya çıkan serseri ruhlu, ne konuştuğunu bilmeyen, halka üstten bakan yöneticileri arzulamıyor. Tarsuslu hemşehrilerim geçmişi temiz, aklın ve biliminin ışığında ilerleyen mutluluk üreten bir yönetim arzuluyor. Ben bugüne kadar görev yapan ve aktif olarak görevine devam eden belediye başkanımız dahil olmak üzere geçmiş bütün belediye başkanlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. 1 Nisan sabahı tüm Türkiye Tarsus seçimlerini konuşacak. 3 ay önce hiç şans vermedikleri fakat ellerine geçen her anketin ardından korkudan tür tir titredikleri İYİ Parti’yi konuşacak. Onlar korkmakta haklılar çünkü ranta, talana, yalana geçit vermeyeceğiz. Onlar korkmakta haklılar çünkü biz bilge insanlarla yola çıktık. Akılla hareket ettik, bilimle de yöneteceğiz. 1 Nisan sabahı tüm Türkiye sizlerin kararlılığını takdir edecek. Çünkü sizler Tarsus’ta büyük bir tarih yazacaksınız. Bugün burada açıklayacağımız projelerimizle Tarsus’un istihdam sorununu ortadan kaldıracağız. Tarsus’un trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Tarsus’u modern ve çağdaş bir görüntüye kavuşturacağız. Benimle birlikte bu yolu yürüdüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. İnandığınız değerleri savunduğunuz için hepinize minnettarım. Tarsus ve Tarsuslular hizmetlerin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.