İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMINI YAPTI

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMINI YAPTI
Yayınlama: 12.04.2023
A+
A-

İYİ Parti’nin Muğla milletvekili adaylarının tanıtımı için Menteşe Öğretmenevi’nde iftar programı düzenlendi.
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekilleri seçimleri öncesi İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı’nca 7 Muğla milletvekili adayı düzenlenen toplantı ile tek tek tanıtıldı.
İYİ Parti Muğla milletvekili adayları Metin ERGUN, Behçet SAATÇİ, Mehmet TOSUN, Gülgün ÇOLAKOĞLU, Ayfer İLHAN ÖÇER, Tulgay HASAR ve Ömer KAYA tek tek kendilerini tanıtarak seçime dair konuşma yaptı.

“BU SEÇİM ÜLKEMİZİN YAŞADIĞI SORUNLARIN SON BULDUĞU BİR SEÇİM OLACAKTIR”
Tanıtım toplantısında konuşma yapan İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe şunları söyledi:
“Türkiye’mizin kaderinin, yönetim şeklinin belirleneceği, Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktası olma özelliği taşıyan seçimlere 33 gün kaldı. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde ülkemizin içinde bulunduğu zorluklardan çıkabilmek, kaybettirilmek istenen Cumhuriyet değerlerimizin yeniden inşası, ülkemizin ve vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için tüm teşkilatlarımızla halkımızın sorunlarını dinlemeye dertlerine ortak olmaya çalışarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Kesinlikle inanıyorum ki bu seçim ülkemizin yaşadığı sorunların son bulduğu, aydınlık yarınların inşasına başlanacağı bir seçim olacaktır.”

“HEDEFİMİZ İYİ PARTİMİZİ TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ PARTİSİ YAPMAKTIR”
“Hayat pahalılığını liyakatsiz ve adaletsiz yönetim tarzını suni gündemlerle unutturmak isteyen iktidar ve yandaşlarının çabası halkımızın sağduyusu karşısında hezimete uğrayacaktır. Herkes çok iyi bilmelidir ki İyi Parti cumhuriyetimizin, devletimizin bekasının, halkımızın refahının, adaletin ve liyakatin teminatı olacaktır. Hedefimiz bu ucube cumhurbaşkanlığı sistemini tüm olumsuzluklarıyla tarihe gömmek, güçlendirilmiş parlamenter sistemde Sayın Genel Başkanımızı Başbakan olarak görmek, İyi Partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapmaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e söz verdiğimiz gibi, milletvekili adaylarımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla son ana kadar tüm gücümüzle sahada olacağımızın sözünü buradan tekrar haykırıyoruz. Bu vesile ile milletvekili adaylarımızın ülkemize, partimize ve Muğla’mıza hayırlı olmasını diler katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.