İyi Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu. Şunu kafanıza yazın!

İyi Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu. Şunu kafanıza yazın!
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-

Ülkemizdeki sığınmacı ve kaçak göçmen işgaline karşı yükselen tepki üzerine; sosyal medyadaki videoyla, durumdan vazife çıkarmaya zorlandıkları çok belli olanlara cevabımdır:

Siz hiç herhangi bir Arap ülkesi vatandaşının, “Biz Türklerle bir milletiz!” veya “Türklerle biz aynı milletin ayrılmaz parçalarıyız” dediğini duydunuz mu?

Aynı dine mensup olmanın ne zamandan beri “tek millet” olma anlamına geldiğini bir zahmet deyiverin hele!

Bir millete ait olmak ile herhangi bir dine mensup olmanın ayrı kavramlar olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamayacağınıza göre…

Üstlendiğiniz misyon; sipariş ya da talimat üzerine, kendinizin de inanmayacağınız mesnetsiz açıklamalarla, ülkemizdeki sığınmacı işgaline karşı yükselen direnci ve muhalefeti kırmaktan başka bir şey değildir!

Şunu kafanıza yazın!

Türk Milleti yalnızca Azerbaycan ve Kıbrıs Türkleri ile “Üç devlet Bir Milletiz” der ve Türk Dünyası ülkelerinin Birliğini savunur. Kendilerini, diğer müslüman ülke halklarına karşı, sadece ‘inanç birliğinden’ dolayı yakınlık hissederler.

Bu arada birileri size; Türk olmak için Müslüman olma şartının bulunmadığını, dünyada dini İslam olmayan Yakutistan, Gagavuzya ve Çuvaşistan adlı 3 Türk devletinin de bulunduğunu hatırlatmalı.

Bilemiyoruz anlatabildik mi

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.