İYi Parti Kadın Poltikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel;”Sinanların hesabını biz soracağız “Dedi

İYi Parti Kadın Poltikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel;”Sinanların hesabını biz soracağız “Dedi
Yayınlama: 28.01.2023
Düzenleme: 28.01.2023 14:19
A+
A-

İYi Parti Kadın Poltikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel;"Sinanların hesabını biz soracağız "Dedi

Mustafa AKER- İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatı 3. Olağan İl Kongresini gerçekleştiriyor.

Fatma Başkan, Mustafa Küçükibrahimoğlu ve Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu’nun listeleri kongrede il başkanlığı için yarışacak.

Katılımın Yoğun olduğu kurucu İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin tekrar aday olmadığı kongrede 3 başkan adayı delegelerden oy isteyecek

Kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardında Divan Kurulu’nun seçilmesi ile başladı.

Divan Başkanlığını Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Yardımcısı Ünzile Yüksel seçilirken Divan üyelerine Azmi Kuvvetli, Mustafa Bıyık, Neşe Ay ve Mustafa Bıyık seçildi

 

650 delegenin oy kullanma hakkının olduğu ve Fatma başkan, Mustafa Küçükibrahimoğlu ve Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu’nın il başkanlığı için yarışacağı 3. Olağan kongre 28 Ocak 2023 Cumartesi Günü (bugün) Saat:11:00’da Anemon Otel’de gerçekleştiriliyor.

 

Kadın Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Kongrede Yaptığı Konuşmasında; “Bizimle yürüyen kardeşlerim hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

Bir güzel günü de yüreği cesaret yüreği vatan sevgisi ve yüreği Millet aşkıyla buluşan tüm iyiler bizi burada buluşturan Allah’a hamd olsun

.Ben Genel Başkanımızın dilinden hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

Cesaretin cinsiyete değil yürekte olduğunu gösteren Meral Akşener’in ardından birlikte yürüyoruz.

BİZ MAYISLARI SEVERİZ”

Bu ülkenin kaderini, bu ülkenin makus talihini İYİ Parti kurtaracaktır. Bu tek adam düzenini Meral Akşener’in başkanlığındaki İYİ Parti yıkacaklar. Saraydaki beyler az kaldı.

Biz Millet olarak mayısları çok seviyoruz. 19 Mayısta Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a çıktı. Biz mayısları çok severiz. Mayısta anneler gününü kutlarız. Bir Türk kadını bu milletin kör talihini yenecek. İYİ Parti sandıktan çıkacaktır. Şunu sakın unutmayalım bizim liderimiz Meral Akşener. 2017’de kurulan partimiz el ele kol kola büyüyerek bu hale geldi.

Sandıkları İYİ Parti oylarıyla patlatacağız. Bunun yolu bir olmak, birlik olmak. Devlete merhamet liyakat gerek. Devlete Meral Akşener gibi lider gerek. Torbacılara terk edilen Sinanların da hesabını soracağız. Muhsinlerin de hesabını soracağız. Kul hakkı yiyenlerin hesabını soracağız.

Mazlumun ahı Allah’a en erken uzanan ahtır. 14 Mayısta gidecekler. Koşa koşa sandıklara gideceğiz. Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Söz mü? ” diye sordu. Söz yanıtını aldı. Yüksel “Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet” diyerek açıklamalarına son verdi.

En önemli şeyin zafer kazanmak değil yarışmak olduğunu kaydeden Başkan Kuvvetli kongrede yaptığı konuşmasına söyle devam etti;”Partimizin kurumsal kimliğine, Genel Başkanımıza ve Parti büyüklerimize eleştiri ötesi iftiralarda bulunan siyasi parti temsilcilerine misli ile cevap verdik.

Hayattaki en önemli şey zafer değil, yarıştır. Esas olan kazanmak değil; iyi savaşmış olmaktır” sözünden hareketle yaklaşık 4 yıl 8 ay gibi bir süredir İl Başkanlığı görevimi yürüttüm. Bu süre içinde, Genel Başkanımız Meral Akşener’in verdiği mücadelenin ildeki temsilcisi olarak; hiçbir sorumluluktan kaçınmadım.

Bugün geldiğimiz noktada, vicdanım rahat bir şekilde; Trabzon halkının en doğru şekilde temsilini yaptığımı ve görevimin hakkını verme gayreti içerisinde olduğumu belirtmek isterim.
Bu çalışmalarıma gayretleri ile yardımcı olan başta İl yöneticilerimize, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine ve meclis üyelerimize, disiplin kurulumuz ve gençlik kollarımıza, kısacası tüm teşkilat mensuplarımıza ve varlıklarıyla partimize güç veren üyelerimize teşekkürlerimi arz ederim.

İl Başkanlığı görevim süresince benimle birlikte uyum içerisinde çalışan, ilçe başkanlıklarımızın kapısını açık tutan, çoluk çocuğunun rızkından kesip, ilçe başkanlıklarımızın kirasını ödeyip eksikliklerini gideren tüm ilçe başkanlarımıza ve gençlik kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum.

TRABZONLU HEMŞEHRİLERİMİN GÖNLÜNDEN SÖKÜP ATAMAZSINIZ
Partinin Trabzon’daki başarılarına da dikkati çeken Başkan Kuvvetli, “Bugün, partimizin oy oranını Trabzon’da %21.8 seviyesine taşımış olmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyim.

Hz. Ali’nin “Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise kötülükten kurtaramazlar.” sözünde de belirttiği gibi görevimi yerine getirirken hiç kimseye karşı kötülük düşünmedim. Tek kaygım milletimizi bu harami düzeninden kurtarmak üzere girdiğimiz bu mücadeleye katkı sunmak oldu ve arkadaşlarımla birlikte başardığıma da inanıyorum.

Ülkemiz felakete sürüklenirken, biz bu gidişattan kaygı duyduk ve AK Parti iktidarının zulmüne karşı dik durmayı tercih ettik. Ezenin değil ezilenin sesi olmaya gayret gösterdik.İl başkanlığım dönemimde hep istişare ile partiyi yönetmeye çalıştım. İstişareyi, emir komuta zincirinin bir parçası haline getirmeye çalışanlarla mücadele ettim, etmeye de devam ediyorum.

Türlü zorluklara rağmen yürüttüğümüz çalışmalarımıza engel olmaya çalışan, “Azmi Kuvvetli’yi mi parlatacağız” diyen ve bu kaygıyla partimize zarar veren; bir kitleyle karşı karşıya kaldım.Ama ne yaparsanız yapın beni gerçek iyi partili dava arkadaşlarımın ve aziz Trabzonlu hemşerilermin gönlünden söküp atamazsınız.Ona gücünüz yetmez.” açıklamalarında bulundu.

Kongreye ;İyi Parti Kadın Politakalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünize Yüksel, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Genel İdare Kurulu Üyesi Yavuz Aydın, Kurucular Kurulu üyesi Ali Sağır, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü belediye başkanı Ramis uzun, İlçe başkanları, Çevre illerden gelen il başkanları, Disiplin Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan kamil Velioğlu, ve teşkilat mensupları katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.