İyi Parti Genel Başkanı Meral  Akşener’den Ordu Tepkisi: YSK Tarihine Bir Leke Daha Sürdü.

İyi Parti Genel Başkanı Meral  Akşener’den Ordu Tepkisi: YSK Tarihine Bir Leke Daha Sürdü.
Yayınlama: 13.04.2024
A+
A-

YSK, İYİ Parti’nin Ordu’da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. İyi Parti Genel Başkanı Meral  Akşener, sosyal medya hesabından YSK’ya tepki göstererek “Enver Yılmaz’ın sandıkta milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur.” dedi. Akşener, “YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür.” ifadelerini kullandı.

İyi Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediyesi seçimi için Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığı olağanüstü itiraz reddedildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından YSK’nın Ordu kararına tepki gösterdi. “YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür.” diyen Akşener, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’ın sandıkta milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur. Kendini hala millet iradesinden üstün görenlere bir kez daha hatırlatmak isterim ki doğruların elbet bir gün ortaya çıkmak, hakkın da elbet bir gün sahibini bulmak gibi çok güzel bir huyu vardır” dedi.

Akşener’in açıklamasında şunları kaydetti:

“Seçim şaibelerine karşı bu kadar istikrarlı olarak adaletsiz, ciddiyetsiz ve basiretsiz kararlar veren bir Yüksek Seçim Kurulu, bizden başka hiçbir ülkeye nasip olmamıştır… 98 bin oyun geçersiz olduğu, kullanılmayan zarf ve oy pusulalarının havalarda uçuştuğu, sandıkların başında ‘partili’ devlet memurlarının bulunduğu ve daha birçok garabetin kanıtlarla ortaya konulduğu Ordu seçimlerine yönelik tüm itirazlarımıza, YSK bugün red kararı vermiş…

YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Enver Yılmaz’ın sandıkta milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur. Kendini hala millet iradesinden üstün görenlere bir kez daha hatırlatmak isterim ki doğruların elbet bir gün ortaya çıkmak, hakkın da elbet bir gün sahibini bulmak gibi çok güzel bir huyu vardır…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.