İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Hiçbir İtirazım Yoktur”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Hiçbir İtirazım Yoktur”
Yayınlama: 20.05.2023
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde basın toplantısı yaptı.Seçim ile ilgili açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları ifade etti; İkinci turda mutlaka Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi gerektiğinin altını çizen Akşener, İstanbul’da saha çalışması yapacağını söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gazetecilere yaptığı açıklamada ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’ın Kılıdçaroğlu’na olası desteği ve konuyla ilgili yapılan görüşmelerle ilgili de konuştu.

Sinan Oğan konusunda bir itirazının olmadığının altını çizen Akşener, görüşmelerde tek yetkilinin Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Ben görüşme yapmadım çünkü Sayın Kılıçdaroğlu’nu aday gösterdik. Seçilmesi için ne gerekirse yapacağız. Kendisine Sayın Oğan ya da bir başka arkadaşımız katılmak isterse o konuda yetkiyi Sayın Kılıçdaroğlu’na verdik. O nedenle bir görüşme yapmadım. Benim bir itirazım olmadı.

Her kafadan bir ses çıkan sistemlerde bir sonuç alınamaz. Sayın Kılıçdaroğlu bu konuda her türlü görüşmeyi yerine götürüyor. Türk milliyetçiliği… Ben bir cumhuriyet tarihçisiyim. Ders anlattım. Türk milliyetçiliği küfür eden, ayrıştıranların milliyetçiliği değildir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.