IYI PARTİ CHP ITTIFAKI Görüntüsü !

Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-
__________IYI PARTİ CHP ITTIFAKI Görüntüsü !

CHP Dursun MİRZA, (Ahmet AKIN’da öyle…) her ne kadar, Meclis listelerine tanınır birkaç IYI Partili almamışlarsa da, Balıkesir eski IYI PARTİ İl Başkanı, Turhan ÇÖMEZ in arkasından 2. sıra Mv Adayı OZLEM URAL, taaa Balikesir’den buraya gelmiş, Bandırma iftar cadırındalar, CHP Edincik etkinliğindeler…

Ve yine, daha düne kadar Bandırma İlçe Başkanı, yine düne kadar Belediye Başkan Aday Adayı (?) olan Necmi SERT i yanına almış, Meclis üyesi Eren’i, meclis üyesi Mujdat ı, İYİ Partinin doğum günü kutlamacısını falan yanina almışlar, kendi iftar programında, onlarla beraber, çorba dağıtıyorlar…!? Onlarla beraber, İYİ – CHP görüntüsünü vermek için, müthiş bir çaba sarfediyorlar… İYİ sevgileri göz yaşartıyor !
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
Bandırma İYİ Parti ; M AKŞENER e rağmen, CHP-IYI Parti ittifakini, kurmuş görüntüsü veriyorlar. ( Haaa, bu kişiler MÜSTAKİL SEÇİM KARARI verildiğinde M.Akşener in yanında resim çektiriyorlardı, yani müstakil kararından dolayı şimdi inadına CHP li olmuş olamazlar. Bkz. istifa tarihlerine !) İYİ Partinin 19.750 oyu vardı. Göreceğiz ne kadarı yerinde kalacak? Ne kadarı… CHP ne gidecek ? Ve; halen İYİ Parti Milletvekilinin, İl Başkanının, İlçe Başkanının, Belediye Başkan Adayının suskun kalıp bir değerlendirme yapmamaları da calib-i dikkat bir husus ?
Bir 9 kişi ve kalabalık görseli olabilir
CHP’li Dursun Mirza yı ve Ahmet AKIN’ı, kazanırlarsa şimdiden tebrik ederim. Sayısalı, neticede, 31 inde görecez de, sözel ve görüntüde, verdikleri pozlarda, müthiş ilerleme var. Bisey vermeden, işbu İYİ Partililerin desteğini kazandıysalar… bravo !
Bir 17 kişi ve yazı görseli olabilir
Veya İYİ Partililere faşist-düşman gözüyle bakan, komünist liboşu CHP lileri ikna edebilmişselerse, şimdilik siyaseten ön almışlar ! Bravo ! Görüntüde şahanesiniz bravo ! 15/03/2924 NOGAYTÜRK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.