İslahiye İlçe Merkezinde Aç Kalan Kurtlar Bir Eve Girdi.

İslahiye İlçe Merkezinde Aç Kalan Kurtlar Bir Eve Girdi.
Yayınlama: 03.01.2026
50
A+
A-

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde aç kaldıkları için yerleşim alanına kadar inen iki kurt, gece saatlerinde Sulumağara Mahallesi’nde paniğe neden oldu.

İlçe merkezine 15 kilometre mesafede bulunan kırsal Sulumağara Mahallesi’nde, gece yarısı sokaklarda dolaşan 2 kurt tespit edildi. Doğada yiyecek bulmakta zorlandıkları tahmin edilen kurtların, mahalle aralarına kadar girerek yiyecek aradıkları görüldü.

KURTLARDAN BİRİ EVE GİRDİ
Olayla ilgili açıklama yapan Sulumağara Mahallesi Muhtarı Şehmuz Özer, dikkat çeken bir detayı paylaştı. Kurtlardan birinin bir evin içine girdiğini belirten Özer, hayvanın kimseye zarar vermeden evden çıktığını ifade etti.

MAHALLE SAKİNLERİNE DİKKATLİ OLUN ÇAĞRISI
Yaşanan olayın ardından Muhtar Şehmuz Özer, mahalle sakinlerini benzer durumlarla karşılaştıklarında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Kurtların mahalledeki yiyecek arayışı, çevrede yaşayanlar tarafından kaydedildi.

Haber-asi Genel Kordinatörü
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.