: DHA / İHA

Sivas’ta iki kardeş evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Evde maskeli bir şahsın 5 saat boyunca kaldığı belirlendi

Verilen bilgilere göre olay gece yarısı, Kılavuz Mahallesi 44. Sokak’taki İdil Apartmanı’nda fark edildi.

İddiaya göre anne, çocuklarından haber alamayınca evlerine gitti. Eve girdiğinde 22 yaşındaki oğlu Umutcan Şimşek ve 16 yaşındaki kızı Melisa Şimşek’in cesetleriyle karşılaştı.

Sivas’ta iki kardeş evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Evde maskeli bir şahsın 5 saat boyunca kaldığı belirlendi.

Dehşete düşen anne 112’ye ihbarda bulunarak yardım istedi. Olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri iki kardeşin boğazlarının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

PLASTİK KELEPÇE İLE ELLERİ BAĞLANAN İKİ KARDEŞ, BOĞAZLARI KESİLEREK KATLEDİLMİŞ

Olay yeri inceleme ekipleri, iki kardeşin katledildiği evde geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan incelemede her iki kardeşin de ellerinin plastik kelepçeler ile bağlandıktan sonra bıçakla boğazlarının kesildiği tespit edildi. Cumhuriyet savclığının incelemesinin ardından Umutcan ve Melisa Şimşek kardeşlerin cenazeleri otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

MASKELİ BİR KİŞİ EVDE 5 SAAT KALMIŞ

Binanın güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri saat 17.00 sıralarında yüzündeki maskenin yanı sıra gözlük ve başındaki şapka ile kimliğini gizlemeye çalışan bir şüpheliyi tespit etti. Yaklaşık 5 saat sonra 22.00 sıralarında elinde poşet ile binadan ayrılan ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda iki kardeşi öldürdüğü tahmin edilen şüphelinin yakalanması için polis, çalışma başlattı. Şüphelinin binadan çıktıktan sonra yaya olarak uzaklaştığı bilgisine ulaşan ekipler çevrede araştırma yaptı. Arama çalışmaları devam ediyor.