İKİ AYRI ÇIKAN YANGINDA 5 EV 1 AHIR YANDI

İKİ AYRI ÇIKAN YANGINDA 5 EV 1 AHIR YANDI
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-

Mustafa AKER- Bayburt’un Arpalı beldesinde ve Pamuktaş (Ermene) köyünde çıkan yangınlarda 5 evin çatısı ile 1 ahırda zarar oluştu.

Bayburt merkeze bağlı Arpalı beldesinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bitişikteki evlerin çatısına sıçradı. 2 evin çatısı ile 1 ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

Alına bilgiye göre, saat 13.15 sıralarında Arpalı beldesinde Servet Baydemir’e ait evin çatısında başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede yanında bulunan Osman Baydemir’e ait 2 evin de çatısına sıçradı.

Yangının ihbar edilmesi üzerine beldeye itfaiye ekipleri, Jandarma, sağlık ve İl Özel İdaresi ekipleri ulaştı. Yaklaşık 3 saat süren söndürme çalışmaları sorası yangın söndürülerek kontrol altına alında. Yangında ahşap olan ev ise kullanılmaz hale geldi.

Diğer taraftan aynı saatlerde merkeze bağlı Pamuktaş (Ermene) köyünde başka bir yangın çıktı. Hakkı Zurnac’ya ait evin çatısında başlayan yangın bitişiğinde bulunan Hacı Zurnacı’nın evinin çatısına ve bitişiğinde bulunan ahıra sıçradı.

Kısa sürede büyüyen yangının ihbarını alan itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Akşam saatlerine kadar devam eden çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alında.

Her iki ayrı yerde çıkan yangıların soba bacasından çıktı tahmin ediliyor. Arpalı Beldesi ile Pamuktaş köyünde toplam 5 ev ve 1 ahır zarar gördü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.