İBRAHİM ÖZKAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İBRAHİM ÖZKAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

Mustafa AKER- İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

İbrahim Özkan, yerel seçimlerde CHP ile İyi Parti’nin iş birliğini savunanlar arasındaydı.

Genel idare kurulunun ittifaksız yerel seçim kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebi doğrultusunda görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Özkan’ın paylaşımı şöyle:
“Genel Başkan Meral Akşenerin talebi doğrultusunda artık hür ve müstakilim. İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum.” Dedi

İBRAHİM ÖZKAN KİMDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili 1975 Trabzon Köprübaşı doğumludur.

1987 yılında hafızlık icazetini aldı. Endüstri Mühendisliği alanında lisans eğitimini tamamladı. Yangın ve Afet Yönetimi alanında yurtiçi ve yurtdışında çalışmaları oldu.

Türkiye Yangınla Mücadele Vakfı, Trabzonlu İş İnsanları ve Bürokratları Derneği ile BNU Bizim Neslin Uşakları Derneği üyesidir. 2009 ve 2014 yıllarında yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı oldu. 2017 yılında İyi Parti Sancaktepe kurucu ilçe başkanı olarak görev yaptı. 2019 yerel seçimlerinde Sancaktepe ve İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyesi olup İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır.

Trabzonspor kongre üyesi olan Özkan profesyonel futbol oynamış, yelken sporu ve dalgıçlık yapmıştır. Evli ve iki kız çocuğu babası olup İngilizce, Almanca ve Arapça bilmektedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.