Hava bugün nasıl olacak…Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı.

Hava bugün nasıl olacak…Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı.
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

 

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Hava bugün nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Güney ve Kıyı Ege. Akdeniz bölgesi ile Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevreleri yağışlı geçecek. Gece saatlerinde Kıyı Ege, Çanakkale’nin güney, Balıkesir’in batı kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Toroslar Mevkii’nde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis yaşanabilir. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıkların kuzey, iç ve batı kesimlerde (4-6 derece) artacak, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Ege ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Kıyı Ege, Çanakkale’nin güney, Balıkesir’in batı kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara ve Ege ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşullarında oluşabilecek sıkıntılar nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ANKARA 8°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu.

İSTANBUL 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı.

İZMİR 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde güney ve batı kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren il genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağışların gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA 9°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu.

SAMSUN 15°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu.

TOKAT 11°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu.

KARS 0°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu.

MALATYA 4°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

KIRKLARELİ 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ 13°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu.

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Hava bugün nasıl olacak? https://www.polatlipostasi.com/meteoroloji-hava-durumu-raporunu-yayimladi-hava-bugun-nasil-olacak

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.