Hasret Sona Erdi. Trendyol Süper Lig Başlıyor…

Hasret Sona Erdi. Trendyol Süper Lig Başlıyor…
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

Galatasaray’ın son şampiyonluğa uzanmasının ardından Süper Lig’de yeni sezon bu hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yer alacağı zorlu maratonun ilk maçları da merak konusu. Peki, Bu hafta Süper Lig’de hangi maçlar var? Süper Lig 1. Hafta maçları ve fikstürü haberimizde yer almaktadır.

Yepyeni transferleri, takımları, teknik direktörlerinin yanı sıra değişmeyen heyecanı ve tutkusuyla Süper Lig geri dönüyor. Yeni seoznun başlayacağı haftada birbirinden iddialı ekiplerin mücadeleleri nefes kesecek. Tribünlerin yanı sıra binlerce futbol severin ekran başına kilitleneceği karşılaşmaların günleri ve saatleri de merak konusu haline geldi.

Sezonun açılışı Trabzon’da olacak. Geride kalan seneyi unuttturmak isteyen Trabzonspor evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Cumartesi günü Galatasaray, Kayseri’nin konuğu olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe evinde deprem felaketi sonrasında yeniden ayağa kalkmaya çalışan Gaziantep FK’ya karşı zor bir müvadele verecek. Haftnaın kapanışında ise Beşiktaş, Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan arayacak.

11 Ağustos Cuma

21.00 Trabzonspor – Antalyaspor

12 Ağustos Cumartesi

19.15 Kasımpaşa – MKE Ankaragücü

19.15 Konyaspor – İstanbulspor

21.45 Pendikspor – Hatayspor

21.45 Kayserispor – Galatasaray

13 Ağustos Pazar

19.15 Sivasspor – Samsunspor

21.45 Adana Demirspor – Çaykur Rizespor

21.45 Fenerbahçe – Gaziantep FK

14 Ağustos Pazartesi

21.00 Corendon Alanyaspor – Rams Başakşehir

21.00 Fatih Karagümrük – Beşiktaş

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.