HARÇLIKLAR BİRİKTİ UMUT OLDU

HARÇLIKLAR BİRİKTİ UMUT OLDU
Yayınlama: 09.03.2023
Düzenleme: 09.03.2023 23:29
A+
A-

HARÇLIKLARI BİRİKTİ UMUT OLDU

Mustafa AKER- Bayburt Şehitler Ortaokulu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını depremzedeler için  topladı

Ortaokul öğrencilerinin harçlıklarıyla kısa sürede 26 bin 310 lira toplandı. Öğrencilere destek olan okul yönetimi ailelere gönderdikleri zarfların içerisine para koyarak  gönderilmesini istediler. Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında öğrenci ve öğretmenlerin topladığı 26 bin 310 lira Bayburt Valiliği yardım hesabına yatırıldı.

Harçlıklarını depremzedelerle paylaştıklarını belirten öğrenciler, maddi desteğin yanı sıra deprem bölgesindeki insanlara dua ederek manevi destek sunduklarını belirttiler.

Depremzede vatandaşlarımız için seferber olduklarını dile getiren Okul Müdürü Selçuk Çakmak, “Deprem bölgesine öğretmen arkadaşlarımız gittiler, kurtarma ekibi içerisinde yer aldılar.

Çadır kentlerde kurulan AYT ve TYT kurslarında görev almak üzere şu an hala oraya giden öğretmenlerimiz var. Hatta şu an 2-3 öğretmenimiz deprem bölgesine gitmek için sıra bekliyorlar. Hem maddi hem manevi olarak bizler elimizden geldiğince destek oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Depremzede öğrencilerin kıyafet, kırtasiye, okul servisi ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra bir de nakdi yardım başlattıklarını söyleyen Çakmak, 26 bin 310 lira toplandığını ve Bayburt Valiliğinin deprem hesabına yatırıldığını sözlerine ekledi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.